Οι επιστήμονες βρήκαν τη ρίζα που σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων σε μόλις 48 ώρες ιόν μόνο τέσσερις μήνες
Αυτή η ρίζα χρησιμοποιείται ιατρικά από την αρχαιότητα για τα διάφορα οφέλη της για την υγεία. Ωστόσο, το πιο ισχυρό όφελος από αυτό το κοινό ζιζάνιο είναι κάτι που οι ιατροί ερευνητές είναι πολύ ενθουσιασμένοι που «ανακάλυψαν» – που είναι η δυνατότητά του να θεραπεύσει τον καρκίνο!Αυτή η ισχυρή ρίζα συσσωρεύει αίμα και ανοσοποιητικό σύστημα - θεραπεύει τον προστάτη, τον πνεύμονα και άλλους καρκίνους καλύτερα από τη χημειοθεραπεία. Σύμφωνα με την Δρ Carolyn Hamm από το Περιφερειακό Κέντρο Καρκίνου του Windsor στο Οντάριο του Καναδά, το εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας ήταν το μόνο πράγμα που βοήθησε στη χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία. Αυτή η μορφή καρκίνου συνήθως επηρεάζει τους ηλικιωμένους
Ο Τζον Ντι Κάρλο, ο οποίος τότε ήταν ένας 72χρονος καρκινοπαθής στο νοσοκομείο, στάλθηκε στο σπίτι για να ζήσει τις τελευταίες του μέρες αφού όλες οι προσπάθειες απέτυχαν να θεραπεύσει τη λευχαιμία του.
Είπε στο CBC News ότι του συνέστησαν να πίνει τσάι από ρίζα πικραλίδας ως τελευταία προσπάθεια. Ίσως θα έπρεπε να ήταν η πρώτη επιλογή που προσφέρθηκε στο πρόγραμμα θεραπείας του, καθώς ο καρκίνος του έπεσε σε ύφεση μόλις τέσσερις μήνες αργότερα! Οι γιατροί του το απέδωσαν στο τσάι πικραλίδας που έπινε.
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας μπορεί να δράσει πολύ γρήγορα στα καρκινικά κύτταρα, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Di Carlo. Μέσα σε 48 ώρες από την επαφή με το εκχύλισμα, τα καρκινικά κύτταρα αρχίζουν να αποσυντίθενται. Το σώμα ευχαρίστως τα αντικαθιστά με υγιή νέα κύτταρα.
Περαιτέρω μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εκχύλισμα έχει επίσης αντικαρκινικά οφέλη για άλλους τύπους καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του παχέος εντέρου, του προστάτη, του ήπατος και του πνεύμονα! Το τσάι από ρίζα πικραλίδας μπορεί να μην έχει τόσο ευχάριστη γεύση όσο άλλα τσάγια, αλλά είναι σίγουρα πιο ευχάριστο από το να ζεις με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας ή των θεραπειών ακτινοβολίας.
Οι παραδοσιακές θεραπείες για τον καρκίνο βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα σκοτώνοντας όλα τα κύτταρα, ακόμη και τα υγιή. Η ρίζα της πικραλίδας έχει το αντίθετο αποτέλεσμα – στην πραγματικότητα βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και στοχεύει μόνο τα ανθυγιεινά κύτταρα. Είναι σίγουρα μια win-win κατάσταση!
Ο Δρ Χαμ προειδοποιεί, ωστόσο, ότι το εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα αποτελέσματα της χημειοθεραπείας. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να του ενημερώσετε για όλα τα συμπληρώματα ή τα τρόφιμα που καταναλώνετε σε τακτική βάση. Ακόμα κι αν δεν έχετε καρκίνο, η κατανάλωση των χόρτων ή η κατανάλωση τσαγιού από πικραλίδα μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετική υγεία ! Για παράδειγμα, οι ρίζες και οι μίσχοι της πικραλίδας μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του διαβήτη. Αυτό το κάνει διεγείροντας το πάγκρεας να παράγει ινσουλίνη, η οποία με τη σειρά της σταθεροποιεί τις αιχμές στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Εάν υποφέρετε από πεπτικά προβλήματα ή πρέπει να απαλλαγείτε από τις τοξίνες, το τσάι από πικραλίδα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός βοτανοθεραπείας!
Το συκώτι βοηθά το πεπτικό σύστημα παράγοντας χολή και φιλτράρει επίσης το αίμα από χημικές ουσίες και άλλες ακαθαρσίες.
Σύμφωνα με τον Dr. Axe, οι βιταμίνες και τα μέταλλα που βρίσκονται στις πικραλίδες μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό του ήπατος και να το διατηρήσουν σε κορυφαία φόρμα. Έτσι, υποστηρίζοντας το συκώτι σας, δημιουργείτε πραγματικά καλύτερη υγεία!
Οι πικραλίδες έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις, όπως τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Εάν υποφέρετε από συχνές κρίσεις ουρολοίμωξης, η κατανάλωση τσαγιού πικραλίδας σε καθημερινή βάση μπορεί να αποτρέψει το να συμβεί ξανά.
Τα πράσινα πικραλίδα είναι πικρά, αλλά εντελώς βρώσιμα - αρκεί να τα πάρετε από μια περιοχή που δεν έχει ψεκαστεί με χημικά. Τα χόρτα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, που είναι εξαιρετικά για την υγεία του εντέρου! Οι δίαιτες πλούσιες σε φυτικές ίνες έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο παχυσαρκίας, καρδιακών παθήσεων και συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.
Τα χόρτα είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνη Α – μόνο ένα φλιτζάνι περιέχει το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σας. Η βιταμίνη Α είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της υγιούς όρασης και μπορεί επίσης να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Δεδομένου ότι πιθανώς δεν είναι πιθανό να φάτε ένα ολόκληρο φλιτζάνι πικρά χόρτα από μόνο του, μπορείτε να το ενσωματώσετε σε ένα πρωινό smoothie. Απλώς συνδυάστε το με το αγαπημένο σας φρούτο, το οποίο θα αντισταθμίσει την πικρή γεύση.
Αυτή η ρίζα χρησιμοποιείται ιατρικά από την αρχαιότητα για τα διάφορα οφέλη της για την υγεία. Ωστόσο, το πιο ισχυρό όφελος από αυτό το κοινό ζιζάνιο είναι κάτι που οι ιατροί ερευνητές είναι πολύ ενθουσιασμένοι που «ανακάλυψαν» – που είναι η δυνατότητά του να θεραπεύσει τον καρκίνο!
Αυτή η ισχυρή ρίζα συσσωρεύει αίμα και ανοσοποιητικό σύστημα - θεραπεύει τον προστάτη, τον πνεύμονα και άλλους καρκίνους καλύτερα από τη χημειοθεραπεία. Σύμφωνα με την Δρ Carolyn Hamm από το Περιφερειακό Κέντρο Καρκίνου του Windsor στο Οντάριο του Καναδά, το εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας ήταν το μόνο πράγμα που βοήθησε στη χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία. Αυτή η μορφή καρκίνου συνήθως επηρεάζει τους ηλικιωμένους
Ο Τζον Ντι Κάρλο, ο οποίος τότε ήταν ένας 72χρονος καρκινοπαθής στο νοσοκομείο, στάλθηκε στο σπίτι για να ζήσει τις τελευταίες του μέρες αφού όλες οι προσπάθειες απέτυχαν να θεραπεύσει τη λευχαιμία του.
Είπε στο CBC News ότι του συνέστησαν να πίνει τσάι από ρίζα πικραλίδας ως τελευταία προσπάθεια. Ίσως θα έπρεπε να ήταν η πρώτη επιλογή που προσφέρθηκε στο σχέδιο θεραπείας του, καθώς ο καρκίνος του υποχώρησε μόλις τέσσερις μήνες
https://www.sciphysics.com/2021/11/scientists-find-root-that-kills-98-of.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου