Translate

2019/06/07

ΑΡΚΑΣ. Σε 2 σειρές όλη η αλήθεια.


Η μεγαλύτερη αποτυχία του Τσίπρα!


Η μεγαλύτερη αποτυχία του ανύπαρκτου Τζίφρα, είναι η παλινόρθωση της Μητσοτακικής δεξιάς.
Ο Κούλης πορδηπουργός, θα γινόταν μόνο αν πριν από αυτόν ήταν ένας τόσο άχρηστος και καταστροφικά επικίνδυνος, όπως ο Τζίφρας. 
Ώστε αναγκαστικά οι πολίτες (από αντίδραση και αποδοκιμασία, εξαιτίας της τραγικής κατάστασης που έχουν περιέλθει και της κοροϊδίας που έχουν υποστεί από τους ψευτοαριστερούς νεοφιλελέρες) να στραφούν στην αυτοκτονική επιλογή που λέγεται Μητσοτακική ακροδεξιά.

Τελικά, χαριτολογώντας, μπορούμε να γράψουμε ότι, ενώ πολλοί λέγανε ότι το καλύτερο χαρτί του Τσίπρα είναι ο Κυριάκος, τελικά μάλλον, το καλύτερο χαρτί του Κυριάκου ήταν ο Τσίπρας.

Ο Τζίφρας, έχει μοναδικό στόχο, να καταχρεώσει-εξαθλιώσει τον Έλληνα οικογενειάρχη, συνεχίζοντας την ίδια τακτική των κυβερνήσεων ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων όπου υπουργός ήταν ο Κούλης. 

Ο Τζίφρας έχει δώσει 8 δις σε σαπιοδικαστές τεμπελοπανεπιστημιακούς και ταγματασφαλίτες και 2 δις για την, ο Θεός να την κάνει, 13η σύνταξη. Σύνολο 10δις.
Με το 1/3 των παραπάνω "πεταμένων χρημάτων", δηλ με 3,6 δις μόνο, 1 στους 3 οικογενειάρχες Έλληνες, που πασχίζουν να μεγαλώσουν παιδιά, θα αποκτούσαν ήρεμη καθημερινότητα με την εφορία

Ο Κούλης ως υπουργός απέλυσε 12000 δημοσίους υπαλλήλους (4500 εκ των οποίων εκπαιδευτικούς), που μπήκαν με αξιοκρατικές διαδικασίες (ΑΣΕΠ και επετηρίδα) και δεν έδιωξε κανένα λαμόγιο ΔΥ που μπήκε από το παράθυρο των κομματικών γραφείων. Σχεδόν όλοι οι απολυμένοι του Κούλη, είχαν μικρά παιδιά να μεγαλώσουν.
Είναι γνωστός ο ύπουλος ρόλος του ακόμα και στα ... σκυλιά.


Ο Τζίφρας και ο Κούλης είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.


Η μόνη διαφορά των Τζίφρα και Κούλη είναι ότι,
ο Κούλης είναι φασίστας και φαίνεται
ενώ ο Τζίφρας είναι φασίστας με αριστερό προσωπείο, είναι φίδι.

Γι' αυτό και ο ΑΡΚΑΣ ασχολείται τόσο πολύ με τον Τζίφρα.


Επειδή λοιπόν, θέλω να είμαι έντιμος, τουλάχιστον με τον εαυτό μου, σας παραθέτω τα εξής:
10 χρόνια μνημόνια. 5 με τον Τζίφρα.
Οι τσέπες μας άδειες και η κανονικότητα της ζωής μας εξαφανισμένη.
Οικογενειάρχες καταχρεωμένοι, σε πλήρη απόγνωση. Η οικογένεια βάλλεται από παντού (όσο περισσότερα παιδιά έχει μια οικογένεια τόσο μεγαλύτερο το μίσος εναντίον της από τους πολιτικούς)
Ανεργία πραγματική πάνω από 50% (εκτός και αν θεωρείτε την εργασία των 300-600€, εργασία).

Από όλα αυτά ένας νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι οι Τζίφρας - Κούλης είναι μνημονιακοί γερμανοτσολιάδες του κερατά, που τους ενδιαφέρει η προσωπική προβολή και αρπαχτή.

Μόνο αν είσαι κομματόσκυλο δεν το καταλαβαίνεις ή πιο σωστά κάνεις πως δεν το καταλαβαίνεις.

Έρχονται εκλογές και ακούω πολλούς να λένε: "Τι να κάνω, μπορεί να μην υπάρχει κάτι καλό, αλλά κάποιον πρέπει να ψηφίσω."

Καταρχήν μετά και την λαίλαπα Τζίφρα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπάρχει σωτηρία από τους πολιτικούς (παλιούς ή νέους).

Επιπλέον αν θέλετε να αγοράσετε ένα παντελόνι, και δεν σας αρέσει κανένα παντελόνι, θα αγοράσετε παντελόνι; ΟΧΙ! Γιατί λοιπόν, να ψηφίσετε, σώνει και καλά, κάποιον;

Να σας εγώ γιατί. Γιατί...


Επίσης, η λογική της αρνητικής-τιμωρητικής ψήφου, γυρνά πάντα εναντίον σας. Αν ψηφίζετε "να φύγουν αυτοί που είναι τώρα και ας έρθει όποιος να 'ναι", καλύτερα να μην πάτε να ψηφίσετε καθόλου.

Δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε, θα σας πω μόνο αυτό: Αν δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε να μην πάτε να ψηφίσετε.

Συμπέρασμα:
Καλύτερα να μην ψηφίσεις κανέναν, παρά να ψηφίσεις ΕΛΛΗΝαληταρά μου, γιατί έχεις τρομακτικό ένστικτο:


Αυτά τα ολίγα. Δεν τα έγραψα για να σας πείσω, αλλά για να τα βγάλω από μέσα μου.

Υ.Γ. Η δικαιοσύνη είναι σιαμαία αδερφή της διεφθαρμένης πολιτικής εξ ου και ο πακτωλός αναδρομικών εκατ ευρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου