2018/10/06

ΑΕΚ. Κάτι χρωστάει σε Ολυμπιακό και Λάζαρο.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Σίγουρα κανένας δεν θα θέλει να είναι στη θέση του Λάζαρου.
Ο τρόπος που έφυγε "κρυφά" από την ΑΕΚ και η δικαστική διαμάχη που υπάρχει, φέρνουν τον Λάζαρο σε δύσκολη θέση στο αυριανό ντέρμπι.

Αν τον είχε διώξει η ΑΕΚ σαν αποτυχημένο, ο Λάζαρος θα είχε μια σειρά από λόγους που θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ και μάλιστα να πάρει φανέλα βασικού.
Ξέρει, όμως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. 
Ξέρει τι κλίμα θα επικρατήσει, ξέρει τι θα συναντήσει, ξέρει ότι θα είναι κόκκινο πανί για την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα.
Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ναι μεν πραγματοποίησε το όνειρο του, αλλά από την άλλη έδωσε το δικαίωμα στους φιλάθλους της ΑΕΚ και όχι μόνο να λένε ότι "για τα λεφτά τα κάνεις όλα".
Ο κόσμος της ΑΕΚ ανυπομονεί για την Κυριακή. Ο Λάζαρος σίγουρα όχι. 
Πηγές από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η πιθανότητα να μην ξεκινήσει ο Λάζαρος είναι μεγάλη. Ίσως θα είναι και το πιο σωστό για την ομάδα του Πειραιά. 
Ο Λάζαρος είναι κόκκινο πανί για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Αν τον δουν στο γήπεδο θα είναι περισσότερο εκδηλωτικοί και αυτό δεν συμφέρει τον Οσφπ.
Από την άλλη στην ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Οσφπ είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Παοκ και Μπενφίκα, ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα (ακόμα και Χ) θα φέρει παίχτες, προπονητή και ειδικά την διοίκηση της ΑΕΚ, σε δύσκολη θέση απέναντι στους φιλάθλους της.
Ήδη η διοίκηση της ΑΕΚ ακούει πολλά για την αποτυχία στο θέμα των καλοκαιρινών μεταγραφών, πόσο μάλλον αν χάσει από τον μοναδικό σοβαρό αντίπαλο της για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου