Η ΕΡΤ ΕΡΙΞΕ ... ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

Η ΕΡΤ επιβεβαίωσε τους πιο φανατικούς πολέμιους της.

Απέδειξε περίτρανα ότι είναι ένα φερέφωνο, της εκάστοτε κυβέρνησης και των συν αυτή επιχειρηματιών.
Το βράδυ της Κυριακής ζήσαμε ακόμα μία φορά ένα θέατρο του παραλόγου. Οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΡΤ εξυπηρέτησαν, χωρίς ίχνος ντροπής, τα συμφέροντα Ρώσου επιχειρηματία που έχει ελληνικό διαβατήριο.
Η διαπλοκή του επιχειρηματία, που λέγεται Ιβάν Σαββίδης, με την κυβέρνηση ΣυριζΑνελ είναι γνωστή σε όλους. Είναι ο επιχειρηματίας που χάρισε ο Τσίπρας τη ΣΕΚΑΠ, μαζί με το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ, ώστε αυτός να την μοσχοπουλήσει σε Ιάπωνες.
Η ΕΡΤ έγινε όργανο παραπληροφόρησης και απαράδεκτης προπαγάνδας.
Η ΕΡΤ την Κυριακή το βράδυ έχασε και τους τελευταίους που την υποστήριζαν.
Μια ΕΡΤ που στοιχίζει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ 350 εκατ. ευρώ ετησίως, επιπλέον του ποσού που δαπανά το κράτος για την συντήρηση 6 ραδιοφώνων, 5 τηλεοπτικών καναλιών και μερικών δεκάδων τοπικών ραδιοφώνων.
Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες μηνύματα εναντίον της ΕΡΤ. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
 • Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. Η ανακοίνωση θα γίνει τον Ιούνιο που τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ.
 • Φοβούμενος τις αντιδράσεις των κατοίκων της Μακεδονίας, αποφάσισε, για να τους χρυσώσει το χάπι, να δώσει το πρωτάθλημα στον Παοκ. Την ομάδα του Ρώσου επιχειρηματία, που διαπλέκεται με τον Συριζα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι, που ο Ρώσος έκανε μια τραγική κίνηση, που εξέθεσε την χώρα διεθνώς. 
 • Ο Ρώσος επιχειρηματίας, έκανε ρεζίλι διεθνώς την χώρα, με την γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, είσοδο του στο γήπεδο με όπλο στην μέση και με οπλοφόρους μπράβους, κυνηγώντας τον διαιτητή και την αντίπαλη ομάδα, κάνοντας κίνηση ότι θα τραβήξει το όπλο, όταν παιζόταν ο αγώνας Παοκ - ΑΕΚ. 

 • Οι Φιφα και Ουεφα οργισμένες, βλέποντας την πρωτοφανή δυσφήμιση του προϊόντος που ελέγχουν, απαιτούν από την ΕΠΟ και την κυβέρνηση Τσίπρα τον άμεσο υποβιβασμό της ομάδας του Ρώσου επιχειρηματία, αλλιώς θα αποκλείσει επ' αόριστον την ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου - GREXIT. 
 • Ο Τσίπρας δεν δέχτηκε ότι του ζήτησαν οι Φιφα και Ουέφα, προφανώς γιατί έχει κάνει συμφωνία με τον Ρώσο επιχειρηματία να τον βοηθήσει για να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. Ο Ρώσος επιχειρηματίας, έχει αποκτήσει με ελάχιστο αντίτιμο αρκετά ΜΜΕ, που υποστηρίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα. Τον χρειάζεται ο Τσίπρας, τον Ρώσο καναλάρχη, για να προπαγανδίζει και να "κοιμίσει" την κοινή γνώμη της Μακεδονίας για το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια. Και τι καλύτερο από το να δώσουν στον Παοκ το πρωτάθλημα, ώστε την ίδια ώρα που η Μακεδονία θα πανηγυρίζει για το πρωτάθλημα, στα μουλωχτά να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία.
 • Ο Ρώσος επιχειρηματίας, όμως, επιβεβαιώνοντας την κακή φήμη των νεόπλουτων Ρώσων που ελέγχει ο Πούτιν, έκανε την βλακεία με το όπλο εντός αγωνιστικού χώρου και χαλάει το σχέδιο του Τσίπρα.
 • Εκτός της ΕΠΟ και τους δικαστές της που καλύπτουν αισχρά την ομάδα του Ρώσου επιχειρηματία, ο Τσίπρας επιστράτευσε την ΕΡΤ, για να προπαγανδίσει ότι για το συμβάν που μιλάει όλη η υφήλιος, δεν ευθύνεται ο Ρώσος με το όπλο και η ομάδα του αλλά η ... φιλοξενούμενη ομάδα. 
 • Στα πλαίσια αυτής της αισχρής προπαγάνδας το βράδυ της Κυριακής, στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή, ο ελληνικός λαός έγινε μάρτυρας μιας κατάστασης, που μόνο σε καθεστώτα της Αφρικής έχουμε δει.
 • Σε ένα "τραπεζάκι καφενείου", κάθισαν τρία από τα ... τσιράκια του Ρώσου επιχειρηματία και χωρίς καμία ντροπή προπαγάνδισαν αδίστακτα υπέρ του οπλοφόρο Ρώσου επιχειρηματία, προσβάλλοντας βάναυσα την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού.  (στην μέση είναι ο δημοσιογράφος - δημόσιος υπάλληλος της ΕΡΤ Γεώργιος Μίνος)
 • Άμεση ήταν η αντίδραση από χιλιάδες τηλεθεατές, που βγήκαν από τα ρούχα τους, με αυτά που έβλεπαν. Βομβάρδισαν τα κοινωνικά δίκτυα της ΕΡΤ με μηνύματα. Τα τηλέφωνα της ΕΡΤ έσπασαν από αγανακτισμένους πολίτες, που είδαν την ΕΡΤ που αυτοί πληρώνουν από το υστέρημα τους, να γίνετε έρμαιο στα χέρια ενός Ρώσου επιχειρηματία που σήμερα είναι στην Ελλάδα και αύριο μπορεί να φύγει.
  (Στην φωτογραφία ο Ρώσος επιχειρηματίας σε εγκάρδια φωτογραφία με τον Τούρκο υπουργό του καθεστώτος Ερντογάν)
 • Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλοί πολίτες έχουν ήδη καταθέσει , εναντίον της ΕΡΤ αλλά και δημοσιογράφων της, καταγγελία στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης και στις δικαστικές αρχές της χώρας.
 • Η στάση της ΕΡΤ ήταν πλήρως αντιδημοκρατική και βάλει εναντίον του ίδιας της δημοκρατίας. Η ΕΡΤ που πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να προάγει πολιτισμό και να εξημερώνει τα ήθη, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Χαρακτηριστικά, νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η ΕΡΤ, θα είναι ηθικός αυτουργός σε πράξεις βίας που μπορεί να θα δημιουργηθούν από αυτή της την πράξη. Η ΕΡΤ εξωθεί την κοινωνία στην βία, σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός βιώνει δύσκολες στιγμές.
 • Καυστική και άμεση ήταν η αντίδραση της φιλοξενούμενης ομάδας, που εκτός από θύμα του Ρώσου επιχειρηματία, η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να κάνει εξιλαστήριο θύμα του απαράδεκτου σχεδίου για το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία. (Στο τέλος ακολουθεί η ανακοίνωση της φιλοξενούμενης ομάδας.)

Οτιδήποτε άλλο, από την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ και την απόλυση των δημόσιων υπαλλήλων-δημοσιογράφων που εμπλέκονται σε αυτήν την απαράδεκτη εικόνα, θα είναι σκάνδαλο.
Ο Τσίπρας, θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την προσφυγή στις κάλπες. 
Το περιστατικό με την ΕΡΤ απέδειξε ότι ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός έχει τελειώσει. Η στενή σχέση του με τον Ρώσο επιχειρηματία τον έχει κάνει να χάσει κάθε νομιμοποίηση.

Όσο νωρίτερα φύγει τόσο καλύτερα για την χώρα. 
Αν αγαπά έστω και ελάχιστα την Ελλάδα ο Τσίπρας πρέπει άμεσα να πάει σε εκλογές.

Παρακάτω ακολουθούν η ανακοίνωση της ΑΕΚ αλλά και μηνύματα πολλών πολιτών εναντίων της ΕΡΤ.Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ


Αν η διοίκηση της ΕΡΤ εκτιμά ότι η χθεσινή εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής, της πιο ιστορικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, τήρησε το πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και συμφωνεί με τη μετατροπή της σε τηλε–δίκη με εξέταση μαρτύρων ΜΟΝΟ της μίας πλευράς, την ώρα που η κανονική δικαστική διαδικασία σε μία τόσο σημαντική υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε πραγματικά το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά εκτιμήσαμε και τα κίνητρα μπορεί να είναι πολύ πιο σκοτεινά απ’ ότι ο καθένας μπορεί να υποθέτει. 


Η ΑΕΚ όντως ειδοποιήθηκε από την ΕΡΤ, ακριβώς εννιά λεπτά πριν από την αναχώρηση διοίκησης και ομάδας για το γήπεδο του Πλατανιά, ότι το βράδυ θα έχει καλεσμένο τον διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ στην Αθλητική Κυριακή. Δεν ενημερώθηκε ποτέ ότι προτίθεται να στήσει ένα τέτοιο μονόπλευρο σόου στο οποίο, όπως επίσημα και χωρίς αιδώ παραδέχεται στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ είχε επιφυλάξει για την ΑΕΚ το ρόλο του… τσιλιαδόρου των όσων θα ακούγονταν. 

Εκτός του ότι η ΑΕΚ δεν θα μετείχε ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία σεβόμενη μια δικαστική διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, το ζητούμενο όσον αφορά τη δημοσιογραφική δεοντολογία, που καταπατήθηκε βάναυσα χθες το βράδυ, είναι εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο σοβαρό, κάτι το οποίο η διοίκηση της ΕΡΤ δεν μπορεί να προσπεράσει χωρίς να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις περιοριζόμενη σε ελαφρές ανακοινώσεις.  

Οι παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής, που άφησαν για πολλοστή φορά να εξελίσσεται  αυτό το όργιο προπαγάνδας και αλλοίωσης των πραγματικών περιστατικών γύρω από ένα δήθεν σφύριγμα στα αποδυτήρια της Τούμπας, αναρωτήθηκαν ποτέ στη διάρκεια της εκπομπής ότι ο λόγος της διακοπής του εν λόγω αγώνα είχε υπάρξει νωρίτερα, σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμύρια τηλεθεατών και δεν ήταν άλλος από την είσοδο του προέδρου του ΠΑΟΚ με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο; 

Τόλμησαν να ψελλίσουν έστω μια ερώτηση για αυτό το μείζον γεγονός, που εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς, που αποτέλεσε λόγο διακοπής όχι ενός αγώνα, αλλά ενός ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο της ελληνικής κυβέρνησης, που αποτέλεσε λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, που καταδικάστηκε από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, που δυσφήμησε την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης και που αποτελεί σε επίσημο έγγραφο της FIFA τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου; 

Παρακολουθήστε την εκπομπή, απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα που δεν προέρχονται από την ΑΕΚ αλλά από τους δικούς σας τηλεθεατές και ενημερώστε μας για το αν σκοπεύετε να προβείτε σε συγκεκριμένες κινήσεις για αυτό το όργιο παραπληροφόρησης στη χθεσινή Αθλητική Κυριακή. 
Μέχρι τότε η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται για όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και για τη στάση που θα ακολουθήσει απέναντι στη δημόσια τηλεόραση και απέναντι σε μια εκπομπή που δεν πρόσβαλλε τη δική μας ομάδα, αλλά τη νοημοσύνη του μέσου Ελληνα φίλαθλου.

Μηνύματα πολιτών εναντίον της ΕΡΤ


"Ως φορολογούμενος Έλληνας πολίτης, νιώθω έντονη αγανάκτηση για αυτό που συμβαίνει στην Αθλητική Κυριακή.
Κάποιος κος Μίνος που αποκαλείται δημοσιογράφος σας, για ακόμα μία φορά προκάλεσε το πανελλήνιο με την επιθετική οπαδική δημοσιογραφία που ασκεί μέσα από την κρατική τηλεόραση.
Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους του Έλληνες. Η ΕΡΤ πρέπει να προάγει τον πολιτισμό και να εξημερώνει τα ήθη.
Ο απαράδεκτος αυτός δημοσιογράφος με την τακτική του και την απαράδεκτη οπαδική πρακτική του ωθεί τον κόσμο σε σημεία που δεν θα έπρεπε. Ο άκρατος οπαδισμός που τον διακρίνει μπορεί να οδηγήσει την κοινή γνώμη σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Θα πρέπει κάποιος να του πει ότι τον πληρώνει ο Ελληνικός λαός και όχι κάποιος επιχειρηματίας για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του.
Πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα και να επαναφέρετε στην τάξη τον εν λόγο δημοσιογράφο γιατί η πολύπαθη ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.
Περιμένω να μου απαντήσετε για τα μέτρα που λάβατε για να συνετιστεί ο δημοσιογράφος.
Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι των νόμιμων δικαιωμάτων μου και σας ενημερώνω ότι αν δεν μου απαντήσετε άμεσα για τα μέτρα που λάβατε εναντίον του, για αρχή θα προβώ σε καταγγελία στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης και στην συνέχεια θα απευθυνθώ στην ελληνική δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου.
Σαΐνης Χρήστος
Επιστήμονας Πληροφορικής
Πατέρας 4ων παιδιών"
Απάντηση ΕΡΤ
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας· για θέματα που αφορούν μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων μπορείτε να απευθύνεστε αρμοδίως μέσα από τις σχετικές σελίδες μας:
https://www.facebook.com/ERTsports/
https://www.facebook.com/erasportofficial/
https://www.facebook.com/athlitikikyriakiofficial/
https://www.facebook.com/eurobasketshowert/
https://www.facebook.com/ERTformula1/
_____________________________________________________

Η αθλητική Κυριακή έριξε ... Μαύρο στην ΕΡΤ. Κρίμα. Επιβεβαιώσατε πανηγυρικά όλους αυτούς που θέλουν το κλείσιμο ή το πούλημα της ΕΡΤ

_____________________________________________________


Mark Raptis προς ΕΡΤ Α.Ε.
1 ώρα
5 λεπτά μπόρεσα να δω ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ εχθές. Μίνος, Κωνσταντινίδης και Κ.Κ. βίαζαν αναπάντητα την κοινή λογική και κοιτάζοντας ένα βουβό μονταρισμένο βίντεο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Κομίνης μπήκε με τη μπάλα στο γήπεδο, σφύριξε την επανέναρξη, έκανε και το ελεύθερο αλλά η ΑΕΚ δεν βγήκε. Κρίμα για την ιστορική αυτή εκπομπή, για την κρατική τηλεόραση, ας λέγεται και επίσημα "epsilon tv".
____________________________________________________

Spyros Kol προς ΕΡΤ Α.Ε.
3 ώρες
ΟΥΣΤ

θα περίμενα λίγο πιο δημοκρατικό το παρουσιαστή της αθλητικής κυριακής, δηλαδή, εφόσον δεν έχουμε και τον αντίλογο της αλλης πλευράς(αεκ)(θα έπρεπε σε εναν αγώνα εντος ΟΑΚΑ) να το αφήσουν για την αλλη κυριακή και να μην επιτρέψουν τον δημοσιογραφο κ.μίνου να κάνει την συνέντευξη. ΑΙΣΧΟΣ
Κλειστέ το αν δε μπορείτε
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΝΟΥ .Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΧΙΛΑΙΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΦΙΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΕΡΤ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
ΑΙΣΧΟΣ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (ΜΠΑΟΚ )
Εποχές MEGA στην ΕΡΤ 
Τότε στο μακρινό 2015 το MEGA και οι λοιπές τηλεοπτικές δυνάμεις, έδωσαν τα ρέστα του για να πετύχει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα... Μέχρι και ότι όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι υπερ του ΝΑΙ ακούσαμε!!! Ομως ακόμη και τότε έβγαζαν, έτσι για το ξεκάρφωμα, 2-3 υποστηρικτές του ΝΑΙ και έναν υποστηρικτή του ΟΧΙ ώστε να μπορούν να τον βομβαρδίσουν με επιχειρήματα του ΝΑΙ!!! Τωρα 3 σχεδόν χρόνια μετά ένας κάποιος Γιώργος Λυκουρόπουλος έβγαλε ολοκληρη εκπομπη απο ΘΣΝ και για δηθεν λόγους ισότητας θα έβγαζε μια τηλεφωνική σύνδεση απο πλευράς ΑΕΚ (ετσι αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την ισότητα ο ένας κάποιος).
ΥΓ: Α Ρε κατακαημένη δημοσιογραφια... Είναι άραγε τυχαίο που μας κατατάσσουν, εμάς τους δημοσιογράφους, στην αξιακή κοινωνική πυραμίδα κάτω απο τον πίθηκο; Συγχαρήτρια "συνάδελφε" Γ. Λυκουρόπουλε με έκανες για άλλη μία φορά να ντρέπομαι που είμαι δημοσιογράφος...
Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αλλά ποιος έχασε την τσίπα για να την βρείτε εσείς; Δημόσια τηλεόραση είσαστε. Μην ξεχνιέστε. Δε σας πληρώνει ο Σαββίδης. Όλοι εμείς σας πληρώνουμε (και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βεβαίως). Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Όταν θα σας ξανακλείσουν (γιατί θα γίνει και αυτό τέτοιοι που είσαστε) θα ψάχνετε για συμπαράσταση πάλι. Μη φοβάστε όμως. Έχει και κανάλια ο Σαββίδης. Στο Epsilon μπορείτε να τον γλείφετε όσο θέλετε. Θα σας περιμένει όλους με ανοιχτές αγκάλες (και τους 3.500). Τι; Δεν προσλαμβάνει σφογγοκωλάριους ο Σαββίδης; Προτιμά να τους πληρώνουν οι φορολογούμενοι; Τι κρίμα!!!!

Hambos Stef προς ΕΡΤ Α.Ε.
12 ώρες
Εφ' όσον κύριοι της ΕΡΤ, οι υποθέσεις του Πάοκ εκδικάζοντε και αναμένοντε Δικαστικές αποφάσεις, δεν θα έπρεπε να επιτρέπετε σε αντιπροσώπους του και γενικά σε οποιονδήποτε, να κάνουν δηλώσεις και να αναφέροντε ονομαστικά σε άτομα που εμπλέκοντε στις υποθέσεις αυτές και απλά να δικαιολογήστε ότι είχατε ενημερώσει και την ομάδα της ΑΕΚ. Τελικά αυτός ο δημοσιογραφίσκος Γ. Μίνος, εργάζεται για την ΕΡΤ ή είναι έμμισθος ντελάλης του Πάοκ;
Εισαστε ενα συντομο ανεκδοτο προπαγανδας...Καλη ανεργια
Προς κ.Γενικό Δ-ντη της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.
Έγγραφη Διαμαρτυρία για την εκπομπή Αθλητική Κυριακή.
Κύριε Διευθυντά της Ε.Ρ.Τ
Θέλω μα εκφράσω την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση προς την στάση της εκπομπής,΄΄Αθλητική Κυριακή΄΄, απέναντι στο δικαίωμα της ισότητας και την μη διατήρηση των ίσων αποστάσεων μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Συγκεκριμένα χθες την Κυριακή μέσο του Κυρίου Μίνου, ρεπόρτερ της ομάδας του ΠΑΟΚ πέρασε σε μια μαζική κατεύθυνση του τηλεοπτικού κοινού κάνοντας τηλεδίκη ζωντανά που έκανε,χθές 15 Απριλίου ώρα 22.00,στην εκπομπή ΄΄Αθλητική Κυριακή΄΄,με θέμα τον διακοπτέντα αγώνα των δύο ομάδων πριν 20 μέρες περίπου.
Ρωτάω έπρεπε να γίνει τέτοιο ρεπορτάζ,όταν εκκρεμεί απόφαση στις Δικαστικές αίθουσες?
Κανείς μα κανείς δεν έκανε τίποτα από την εκπομπή του αθλητικού προγράμματος να διακόψει η έστω να τον ενημερώσει να μην κάνει δικαστική αίθουσα την Αθλητική Κυριακή,ενώ εκκρεμεί σοβαρή δικαστική υπόθεση,τον παραπάνω δημοσιογράφο.
Η χθεσινή εκπομπή έπρεπε να κάνει τηλεδίκη? έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα ενω εκκρεμεί δικαστική απόφαση? Έπρεπε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος να ασχοληθεί με αυτό το θέμα χωρίς αντίλογο? Τα θέματα που θα βγούν ζωντανά δεν ενημερώνετε κάποιος πρώτα? Έπρεπε πάλι να ασχοληθεί με αυτό το θέμα σαν σχόλιο η εκπομπή?
Επικαλούμενος την έπι χρόνια ανοχή του σταθμού στην δημοσιογραφία του κ.Μινου, ως πολίτης αυτής της χώρας, ζήτω από το κρατικό και δημόσιο κανάλι Ε.Ρ.Τ την εξέταση της θέσεως του προαναφερόμενου δημοσιογράφου.
Επίσης ζητώ εγγράφως να μου απαντήσετε στο αίτημά μου διότι σε μία Δημοκρατική χώρα όπως είναι η Ελλάδα δεν επιτρέπετε σε σχολιαστές να μιλούν και να ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό με τηλεδίκες του, εκτιμήσεις και ζωντανά κιόλας χωρίς να τον βάλει κανείς στην θέση του,ενώ εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση που έχει επιληφθεί και η OYEFA και η FIFA,και κινδυνεύει η χώρα μας απο Grexit.
Αν έχω άδικο σας ζητώ συγνώμη.
Έχω αποστείλει και σχετικό maill σε σας.
Με εκτίμηση
Ακρίβος Προκόπης
Είναι αλήθεια ότι ο Σαββίδης αγόρασε την ΕΡΤ και τοποθέτησε Γενικό Διευθυντή τον Γιωργάκη Μίνο;

η χθεσινή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ απαράδεκτη.....κρίμα....

Σε καλό δρόμο πάει η ΕΡΤ πάλι...
_________________________________________________
ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ ΝΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

παοκ tv
Γελοίοι, όλοι σας, πληρώνουμε μια ζωή τους άχρηστους που αλλάζουν αφεντικό ανά εποχή, μια με τους κωλογαυρους μια με τους ορκ, έλεος
Εχετε γεμισει την αθλητικη εκπομπη ολων των Ελληνων με αμορφωτους μπεκρηδες,συμπλεγματικους Αθηνοφαγους....ντροπη σας δημοσιοι υπαλληλοι χειριστου ειδους...
Live εξέταση μαρτύρων ενώ υπάρχει δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη! Η ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΈΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ! ΦΘΗΝΉ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ! Προκαλείτε το κοινό αίσθημα! Αν είστε εσείς αριστεροί εμείς είμαστε εξωγήινοι!
Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν η προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί κι άλλο.... Εκτός του οτι μόνο τον δικαστή δε φέρατε, μια ερώτηση για το όπλο στο γήπεδο και για τον πραγματικό λόγο που διεκόπει ο αγώνας (είσοδος Σαββίδη) γιατί δεν τέθηκε? Που είναι η σωστή δημοσιογραφία? Ντροπή σας!!! Ξεφτιλίζεστε και να ξέρετε πως με αυτό τον τρόπο εξυψώνετε την ΑΕΚ από μόνοι σας!!! Η γραφικότητα σας και η μη ανάδειξη των αντικειμενικών γεγονότων γράφει ιστορία... Και κύριε Μίνωα, ας μάθετε πρώτα να αρθρώνετε μία σωστή φράση και μετά κάντε ρεπορτάζ!! Τέτοιους δημοσιογράφους θέλετε??
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ
Αισχος για την αθλητικη κυριακη 15/4/2018.Μηπως ησθε γραφειο ενημερωσης Σαβιδη?ντροπη
έλεος με το Μίνου, λυπήθητε μας
Δημήτρης Ρέντζης Μαύρο το μόνο χρώμα που ταιριάζει σε αυτό το βόθρο

Μάνος Μικαελιάν Μια χαρά ήταν το μαύρο τελικά που είχαν ριξει
____
______________________________________________


Ο Christos Dolianitis πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία στο Χρονολόγιο του χρήστη ERTsports.
7 ώρες


Ο Κώστας Κετσετζόγλου γράφει για τον Βασίλη Λεβέντη, τον Τουρσουνίδη, τον «δελαπατρίδη» Λουτσέσκου, τον Κωνσταντινίδη, το «αισχρό σόου της…
SDNA.GR
Hambos Stef προς ERTsports
9 ώρες
Η Αθλητική Κυριακή είναι εκπομπή (η μακροβιότερη της Ελληνικής TV) που την παρακολουθεί κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν επιτρέπεται οι αθλητικογράφοι που παρουσιάζουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες να μην είναι αμερόληπτοι, αλλά να υποστηρίζουν την ομάδα της αρεσκείας τους (εκτός εκπομπής ας το κάνουν) και αυτοί που παρουσιάζουν την εκπομπή να ανέχοντε ή με φτήνες δικαιολογίες να κάνουν πως δεν ανέχοντε τέτοιες καταστάσεις. Ο κ. Γ. Μίνος είναι συνεργάτης της ΕΡΤ ή είναι έμμισθος εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ; Αν είναι δικός σας συνεργάτης - υπάλληλος, πως ανέχεστε σε διάφορες εκπομπές σας να "διαλαλεί" κάθε τι που είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ, να διαφωνεί και να παρατηρεί άλλους συναδέλφους του και συνεργάτες σας και οι παρουσιάζοντες τις εκπομπές να μην τον "επαναφέρνουν" σε τάξη; Αν είναι έμμισθος του ΠΑΟΚ, γιατί του επιτρέπετε να βγαίνει σε εκπομπές σας και να λέει τα οσα λέει; ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ. Ποιός είναι ο Γ. Μίνος και με ποιού τις "πλάτες" καταφέρνει να κάνει και να λέει ότι γουστάρει μέσα από τις εκπομπές της ΕΡΤ; Προσβάλλει τον κάθε τηλεθεατή των εκπομπών σας μα κυρίως ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ εσάς κύριοι της ΕΡΤ και απλά αποδυκνείει ότι έχετε "βολευτεί" στη πλάτη του κάθε φορολογούμενου. Αν δεν μπορείτε να τον συνετίσετε, διώξτε τον. Έτσι κι αλλιώς για τον ΠΑΟΚ δείχνει να εργάζετε και όχι για την ΕΡΤ.
Αγανακτισμένος και απηυδισμένος ΚΥΠΡΙΟΣ τηλεθεατής.Ο Τάσος Τσατάλης γράφει στο sport-fm.gr για την ωριμότητα της ΑΕΚ, τα τελευταία… κάστρα λογικής που έπεσαν εντός ΠΑΟΚ και για το θλιβερό…
SPORT-FM.GR

Ντροπή σας για την προπανγαδα υπέρ του ΠΑΟΚ

Το ότι θα γινόταν φερέφωνο της προπαγάνδας του ΠΑΟΚ η ιστορικότερη αθλητική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης δεν το περίμενα !Αυτος ο Μίνος τι βύσμα έχει και κάνει ότι γουστάρει τελικά στην ΕΡΤ;Δεοντολογικά απαράδεκτο και δημοσιογραφικά ανήθικο το γεγονός ότι προβλήθηκαν μόνο οι θέσεις του ΠΑΟΚ για ένα θέμα που έχει διασύρει διεθνώς τη χώρα μας και για το οποίο πρωτόδικα έχει καταδικαστεί ο πρόεδρος και η ομάδα που κρίθηκε υπεύθυνη για τη διακοπή του αγώνα , ενώ εκκρεμεί η έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης.Κυριοι της ΕΡΤ είστε ηθικά υπόλογοι απέναντι στον φίλαθλο κόσμο που σας πληρώνει για να είστε αμερόληπτοι .Δεν βρέθηκε ένας να κάνει την απλή ερώτηση στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ : Κύριοι για ποιο λόγο διέκοψε ο διαιτητής το παιχνίδι;μήπως γιατί εισεβαλαν ο πρόεδρος κ ο αντιπρόεδρος της ομαδας σας (ο πρώτος όπλοφορώντας με συνοδεία 5-6 μπράβων) και επιτέθηκαν στον διαιτητή, στον αντίπαλο πάγκο και σε δημοσιογράφους εκτοξεύοντας απειλές του τύπου «you are finished» και «είσαι νεκρός»;Μετά απο αυτά τα γεγονότα ήταν δυνατόν να συνεχιστεί το παιχνίδι;Ευτυχώς που του θέματος έχει επιληφθεί η ΟΥΕΦΑ και δεν πρόκειται αυτή τη φορά να τη γλυτώσει η επανηλειμμένα υπότροπος ομάδα που με νταηλίκι και μαφιόζικες μεθόδους σώνει και καλά θέλει να επιβάλει καταστάσεις.Η δημόσια τηλεόραση πάντως σήμερα εχασε και τη λίγη αξιοπιστία που είχε .Ειναι θλιβερό .

Καλησπέρα επειδή είπες την γνώμη σου για το γκολ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ότι ήταν οφ-σάιτ. Διάβασε και δες πρώτα εδώ και μετά να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.....

Τα σχόλια δικά σας.. Βάλτε εσείς τίτλο στην εικόνα που βλέπετε..

Γελάνε και τα μικρόφωνα της Κρατικής τηλεόρασης με αυτά που ακούγονται
AEK21FANS.GR

Christos Ekdosi @EthnikiOmada Αν γίνει Grexit, εξαιτίας της διαπλοκής σας με το Ρώσο που δεν ξέρει ελληνικά ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε. Λαμόοοογια. Αν πληρώσει η εθνική ομάδα την συγκάλυψη των παρανομιών του Παοκ δεν θα τολμάτε να κυκλοφορήσετε στον δρόμο.

 Ο χρήστης Vanessoulini♊  και 9 ακόμη ακολουθούν
Μαυρο στην ερτ παλιομπουρδελα

 Ο χρήστης Zεν και 24 ακόμη ακολουθούν
Ειλικρινά, φίλοι ΑΕΚτζήδες, γιατί ασχολείστε και με ποιους; Στον ΠΑΟΚ έχουν αυτά που τους αξίζουν: Αριστείδη Φωκά, Γιώργο Μίνο, Τουρσουνίδη, ΕΡΤ


Τα παραπάνω είναι σταγόνα στον ωκεανό των μηνυμάτων εναντίον της ΕΡΤ. 
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου