Υποβιβασμός για Παοκ


Σχεδόν βέβαιος ο υποβιβασμός του ΠΑΟΚ. Η ΦΙΦΑ ζήτησε το υπόμνημα του Κομίνη.


Ιδού ο λόγος:
Η Φιφα που ούτως ή άλλως θα ελέγξει τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, αν αποδώσουν σωστά δικαιοσύνη, ζήτησε όλο το φάκελο της δικογραφίας του διακοπούν με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ, αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκτός από τις περιπτώσεις του Σαββίδη με το όπλο και του Μίχελς με τις απειλές στον διαιτητή, και για την τελευταία παράγραφο του υπομνήματος Κομίνη. Εκεί καταγράφεται ξεκάθαρα από τον διαιτητή προσπάθεια επηρεασμού του διαιτητή από παράγοντα ομάδας.
Βαρύς, αναμένεται λοιπόν, να πέσει ο πέλεκυς της Ουεφα στην ομάδα του Σαββίδη. Εκτός από τον βέβαιο για πολλές αγωνιστικές αποκλεισμό της έδρας, κινδυνεύει και με άμεσο αποκλεισμό για χρόνια από την Ευρώπη. Υπάρχει όμως μεγάλη περίπτωση υποβιβασμού του Παοκ
Χαρακτηριστικά τονίζεται, από υψηλόβαθμα στελέχη της Ουέφα ότι, εκτός από δυσφήμιση του αθλήματος που προκάλεσε η είσοδος Σαββίδη με το όπλο στην ζώνη, ο Παοκ πλέον ελέγχεται από την Φιφα και για προσπάθεια επηρεασμού διαιτητή από παράγοντα ομάδας.
Τελικά, δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, που μιλούν με μεγάλη βεβαιότητα για υποβιβασμό του Παοκ απευθείας από την Ουέφα.

Επίσης αναφέρεται, πως θα ελεγχθεί η ΕΠΟ για την απόφαση του οργάνου της να εκδώσει απόφαση στις 1 το πρωί, ξημερώματα Κυριακής. Κάτι που ήδη βέβαια έχει ξεκινήσει να κάνει η Ελληνική δικαιοσύνη ασκώντας δίωξη για παράβαση καθήκοντος στο δικαστή Σκουτέρη για την προκλητική ανακοίνωση απόφασης στις 1 το πρωί. 

Η Ουέφα, είναι πολύ επιφυλακτική με την ΕΠΟ και δεν της έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Μετά το συμβάν με το όπλο η Ουέφα παρακολουθεί στενά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Θεωρεί ότι οι λάθος δικαστικές αποφάσεις των οργάνων της ΕΠΟ έχουν οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο. Έχει δώσει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της να παρακολουθούν στενά την διαδικασία μέχρι να τελεσιδικήσει. Τότε θα κρίνει ανάλογα με το αν η ΕΠΟ θα λειτουργήσει νόμιμα, αν θα προχωρήσει σε Grexit ή όχι.Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο.


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΕΣ. (γι' αυτό έγινε η διακοπή)
"Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο", όπως λέει και το άσμα.
Μα τι κάθεστε και ασχολείστε; 
Ο Τσίπρας και η ομάδα του αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να βγάλουν λάδι τον Ρώσο "επενδυτή" για ακόμα μία φορά. 
Καταγράφω:
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...