Αυτός ο άνθρωπος δίνει ναρκωτικά στα παιδιά μας...

Ποινική δίωξη κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του άσκησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, για την πολύκροτη υπόθεση του «Noor One». 

Η δίωξη αφορά στις κατηγορίες για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Αυτός ο άνθρωπος δίνει ναρκωτικά στα παιδιά μας... και σχεδόν το σύνολο των ιδιωτικών ΜΜΕ tv και εφημερίδες (έντυπες και διαδικτυακές), δεν το έχουν πουθενά ως θέμα.
Αυτή είναι η τρανταχτή απόδειξη για την εγκληματική διαπλοκή των μεγαλόσχημων δημοσιοκάφρων των ελληνικών ΜΜΕ με τα επιχειρηματικά κατακάθια που πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά μας.
Ευτυχώς για όλους εμάς που υπάρχει και το Internet και μπορούμε να μαθαίνουμε την πραγματική αλήθεια για όλους και για όλα.
Για την ιστορία, ο ιδιοκτήτης του Οσφπ και της Νότιγχαμ, εφοπλιστής, δημοτικός σύμπουλος Πειραιά και κουμπάρας του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορείτε για τα σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών και χρηματοδότησης και αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών.


Τροφή για σκέψη για κάποιους εδώ μέσα:Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ φτιάχνει γήπεδο με δικά του λεφτά και πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο φιλικό Ελλάδα - Ελβετία.
Ο ιδιοκτήτης του Οσφπ, έχει κρατικό γήπεδο τσάμπα και βερεσέ και κατηγορείτε ότι δίνει ναρκωτικά στα παιδιά μας
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...