Για να δροσιστείς. Δημοφιλή καλοκαιρινά κοκτέιλ με λίγες θερμίδες. To cool off. Popular low calorie summer cocktails.

Κοκτέιλ Mojito - Κοκτέιλ Apple Martini - Gin & Tonic - Bloody Mary - Vanilla Vodka & Diet Ginger Ale
Αποτέλεσμα εικόνας για MojitoΑποτέλεσμα εικόνας για Apple Martini
  • Κοκτέιλ MojitoΑποτέλεσμα εικόνας για Mojito
Οι θερμίδες του προέρχονται μόνο από το ρούμι (ένα shot ισοδυναμεί με 100 θερμίδες) και τη ζάχαρη. Μπορείτε να ζητήσετε να σας βάλουν τη μισή ποσότητα σιροπιού ή να την παραλείψετε εντελώς ή ακόμη να την αντικαταστήσετε με τη στέβια. Ζητήστε επίσης περισσότερο χυμό λάιμ και σόδα. Υπολογίζεται ότι ένα mojito κοκτέιλ φτάνει τις 150 θερμίδες συνολικά.

  • Κοκτέιλ Apple MartiniΑποτέλεσμα εικόνας για Apple Martini
Απευθύνεται σε όσους λατρεύουν το μήλο. Οι θερμίδες του υπολογίζονται περίπου στις 170 ανά ποτήρι. Συγκαταλέγεται στα απεριτίφ. Το Apple Martini περιλαμβάνει βότκα, λικέρ μήλου, χυμό μήλου και μια φέτα πράσινου μήλου για το γαρνίρισμα.


  • Κοκτέιλ Gin & TonicΑποτέλεσμα εικόνας για Gin & Tonic
Για να γλιτώσετε τις περιττές θερμίδες με τις οποίες σας επιβαρύνει το tonic, μπορείτε να ζητήσετε να αντικατασταθεί με σόδα και να προστεθεί στο συγκεκριμένο συνδυασμό περισσότερη ποσότητα λάιμ. Οι θερμίδες του δεν θα ξεπεράσουν τις 100.
  • Κοκτέιλ Bloody MaryΑποτέλεσμα εικόνας για Bloody Mary
Πρόκειται για ένα κατακόκκινο κοκτέιλ, χρώμα το οποίο προκύπτει από την προσθήκη χυμού ντομάτας και εξαιτίας αυτής της προσθήκης πολλοί το παρομοιάζουν με ντοματόσουπα! Ενα κανονικό ποτήρι έχει περίπου 150 θερμίδες.
  • Κοκτέιλ Vanilla Vodka & Diet Ginger AleΑποτέλεσμα εικόνας για Vanilla Vodka & Diet Ginger Ale
Αν ψάχνετε ένα κοκτέιλ που θυμίζει το αγαπημένο σας κέικ, τότε αυτό είναι η ιδανικότερη επιλογή. Ζητήστε από το μπαρ το Vanilla Vodka & Diet Ginger Ale κι αν χρησιμοποιηθεί μόνο ένα shot από το λικέρ και αποφευχθεί η προσθήκη ζάχαρης, οι θερμίδες του δεν ξεπερνούν τις 100.

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου