Απίθανη κίνηση!

Απίθανη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και ευχές σε όλες τις ελληνικές ομάδες!


Απίθανη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και ευχές σε όλες τις ελληνικές ομάδες!
Με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο ενόψει των ευρωπαϊκών τους αναμετρήσεων.


Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο σπάνιες και ελπιδοφόρες δημόσιες τοποθετήσεις ελληνικής ΠΑΕ, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Σε μια περίοδο που οι αντιπαραθέσεις και ο οπαδικός διχασμός κυριαρχούν σε ολόκληρο τον οργανισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε να δείξει σήμερα έναν διαφορετικό δρόμο, μακριά από αντιπαραθέσεις.Με ανάρτησή της στα social media η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπογραμμίζοντας ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη βαθμούς και προκρίσεις», ενώ στη φωτογραφία που ανέβασε το πρωί της Τρίτης στο διαδίκτυο, υπάρχει και η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ που βρίσκει τη χώρα μας στη 15η θέση του UEFA Ranking.
Δείτε την αν μη τι άλλο σπάνια δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ που αναφέρει: Πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις ομάδες μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο, που χρειάζεται -με τη συνεισφορά όλων- να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία της UEFA και να αποκαταστήσει την εικόνα του σε διεθνές επίπεδο
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

ΕΚΕΙ ΣΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου