Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ο Μελισσανίδης έστειλε την ΑΕΚ ως πρόβατο επί σφαγή στην παρωδία του ... Βόλο.

Ας μην επικαλούνται μόνο τη διαιτησία στην ΑΕΚ. 
Υπεύθυνος είναι και ο Μελισσανίδης και θεωρώ ότι ήταν γνώστης του σεναρίου που επρόκειτο να παιχτεί και έκανε εκδούλευση στο φίλο του. Τα ανταλλάγματα θα τα δούμε στο μέλλον. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣΤα «γυμνά οπίσθια» του ελληνικού ποδοσφαίρου: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στον τελικό της ντροπής

Η διαιτησία ήταν αναμενόμενη. Είχε στείλει το μήνυμα στο Μελισσανίδη 2 φορές μέχρι τώρα. Μία στο αγώνα της Τούμπας της περιόδου 2015-16, όταν το αποτέλεσμα (2-1) διαμορφώθηκε από ανύπαρκτο πέναλτυ και δεύτερη στο φετινό αγώνα επίσης της Τούμπας, όταν το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από ανύπαρκτο κόρνερ. Και στις 2 περιπτώσεις ο Μελισσανίδης είχε χαρακτηρίσει τις διαιτητικές αποφάσεις που είχαν καθορίσει το αποτέλεσμα των αγώνων "ανθρώπινα λάθη".


Αν λάβουμε υπόψη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί από τη χαριστική (ν)τροπολογία στο Σαββίδη, την αποθέωση Τσίπρα από το Σαββίδη στη συνέντευξή του και την πρόθεση της "πρώτη φορά αριστεράς" να χρησιμοποιήσει τον Σαββίδη για να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ, η κατάληξη του τελικού ήταν προδιαγεγραμμένη. 
Τα «γυμνά οπίσθια» του ελληνικού ποδοσφαίρου: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στον τελικό της ντροπής
Αυτός ο ξεβράκωτος είναι γνωστός παοκσής και χρυσαυγίτης. Έμεινε εγκλωβισμένος στο δεύτερο ντου που έκαναν οι αεκσήδες, Είναι η στιγμή που οι συμπλεκόμενοι πάνω στη γέφυρα τα βρήκαν αναγκαστικά μεταξύ τους, επιστρέφοντας άρον άρον στις καρκίδες, γιατί ανέβαιναν οι ματατζήδες.
Για όλη την Ελλάδα εκτός του Μελισσανίδη!!! Αλλωστε ο Σαββίδης είχε στείλει το μήνυμα: "Πάμε για να πάρουμε αυτό που μας ανήκει". 
Ο Μελισσανίδης τι έκανε; Συνέτρωγε και συναγελάζονταν μαζί του. Δεν είχε αντιληφθεί αυτό που όλη η Ελλάδα είχε καταλάβει; Δε νομίζω. 
Οσο και αν προσπαθεί να μας πείσει ότι έπεσε από τα σύννεφα, τον εαυτό του κοροϊδεύει. Αλλωστε η όλη εικόνα από πλευράς ΑΕΚ θύμιζε σαν να έπαιζε φιλικό. Νωχελική συμπεριφορά σε ολόκληρο τον αγώνα, υποτονικές αντιδράσεις.
Ουδείς διαμαρτυρήθηκε για το καταφανέστατο οφ σάιντ. Μόνο ο Γαλανόπουλος αντέδρασε στο δολοφονικό τάκλιν του Ενρίκε στον Μάνταλο. Ο Μελισσανίδης έστειλε την ΑΕΚ ως πρόβατο επί σφαγή στην παρωδία του Βόλου για λόγους που θα φανούν στο μέλλον.
 via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...