Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Παραίτηση με το... μέτρο.

Οργή στην ΑΕΚ για τα ψέματα Καλφόγλου


Τι αναφέρουν στην Ένωση για τα όσα ισχυρίστηκε στη συνέντευξη του… κυπελλούχου βοηθού διαιτητή και την κωλοτούμπα του - Τι έγραψε ο Δημάτος

Οι δηλώσεις (Για την φάση με τον Ενρίκε: «Αυτό που είπα στην ενδοσυνεννόηση στον διαιτητή ήταν "να ξέρεις η φάση είναι και δεν είναι. Οριακή". Καμιά φορά το μάτι σε τέτοιες περιπτώσεις ξεγελά. Εγώ είδα τον Χριστοδουλόπουλο μισό σώμα μπροστά. Ήταν, ευτυχώς, σωστή η απόφασή μου. Όσο για το γκολ του ΠΑΟΚ, παρά τους παίκτες που ήταν μπροστά, η θέση μου ήταν άριστη. Αψογη. Πάντα ο βοηθός πρέπει να κοιτά τον τελευταίο αμυντικό και αυτό έκανα. Όντως τον είχα, αλλά δεν έχω μάτια σαύρας να βλέπω παντού! Σε τέτοιες στιγμές λειτουργεί και βοηθά πολύ η διαίσθηση. Πότε θα φύγει η μπάλα, δηλαδή, από τον επιθετικό που κάνει την πάσα. Για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου δεν το είδα και η φάση με ξεγέλασε. Ο επιθετικός γύριζε, είχε κίνηση μπροστά-πίσω και καλύφθηκε. Ήταν λάθος και δεν το αρνούμαι. Την έχασα. Δυστυχώς για μένα πάνω απ΄ όλα την πάτησα.
Έχω χάσει την ακριβή επαφή. Βάλτε τη φάση στην τηλεόραση, ο παίκτης έχει καλυφθεί. Δεν φταίει ο διαιτητής, το λάθος, η ευθύνη είναι του βοηθού. Θυμάστε πρόσφατα στο ματς του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπάγερν; Οφσάιντ γκολ, ίδια φάση, ήταν αυτό που έβαλε ο Ρονάλντο. Και μάλλον και πιο εύκολη για τον διαιτητή. Για όσους γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο, η φάση με τον Χριστοδουλόπουλο ήταν εντελώς διαφορετική. Εκεί ο παίκτης έκανε μπροστινή κίνηση. Ο Ενρίκε μπροστά-πίσω. Κάτι που μπορεί να μπερδέψει κάθε βοηθό. Οριακή επίσης φάση. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ο κόσμος φώναξε, λέει πολλά, δεν τον κατηγορώ. Τον καταλαβαίνω».) , δηλαδή η κωλοτούμπα του Γιώργου Καλφόγλου, ούτε μια εβδομάδα μετά τον τελικό με του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τον οποίο και επηρέασε αρνητικά, διαβάστηκαν φυσικά και στην Ένωση. Σοκαρισμένοι προφανώς από το γεγονός ότι άκουσαν με τα αυτιά τους τον Καλφόγλου μετά τον τελικό, όπου μέτρησε ετσιθελικά το γκολ – οφσάιντ του Ενρίκε, να τους τονίζει ότι θα παραιτηθεί μετά το τραγικό του λάθος, τώρα και διαβάζοντας τη συνέντευξή του στα ΝΕΑ έρχεται να… αλλάξει τα δεδομένα και να ισχυρίζεται πως είπε στον Δημητριάδη πως θα παραιτηθεί αν το οφ σάιντ είναι… τρία μέτρα.Η αλήθεια φυσικά είναι άλλη κι αυτή τονίζουν (και) σήμερα οργισμένοι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν στην Ένωση από την πρώτη στιγμή μετά το ματς και υπογραμμίζουν και σήμερα μετά το περιεχόμενο των όσων είπε ο Καλφόγλου, είναι πως τόσο ο Δημητριάδης όσο και ο Μάνταλος του διαμαρτυρήθηκαν όχι στα αποδυτήρια, όπως ισχυρίστηκε ο βοηθός διαιτητή, αλλά εντός αγωνιστικού χώρου και όσο διήρκησε η απονομή. Επιπλέον, φυσικά διαψεύδουν στην ΑΕΚ τον Καλφόγλου και σημειώνουν πως ο ίδιος είπε πως θα παραιτηθεί, χωρίς να βάλει… μέτρα στο οφ σάιντ. Στην ΑΕΚ λοιπόν επικρατεί (ξανά) οργή για τον Καλφόγλου μετά τις δηλώσεις του. Χαρακτηριστικό είναι και το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου:  
«Με νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... «Αν είναι τρία μέτρα οφσάιντ, θα παραιτηθώ» ισχυρίζεται τώρα ψευδόμενος πώς είπε ο... απαρηγόρητος και παραιτηθείς με τη λήξη του τελικού Καλφόγλου. Πρέπει να είναι η πρώτη παραίτηση με το... μέτρο στην ιστορία της ελληνικής διαιτησίας!»
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Προφανώς ο "κυπελλούχος" βοηθός διαιτητή, "έπιασε" το ... ρώσικο λαχείο, γι΄ αυτό και η "κωλοτούμπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...