Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΑΠΟΤΥΧΙΑ χειρίστου είδους για τον Μελισσανίδη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μελισσανίδη

Δεν υπάρχει φίλαθλος της ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή, που να είναι ικανοποιημένος από την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη.


Η ΑΕΚ είναι έρμαιο της διαιτησίας (των εποπτών κυρίως) και αυτό είναι αποτυχία του Μελισσανίδη. Η ομάδα είναι πλήρως απροστάτευτη και επικοινωνιακά. Το πέναλτι που έγινε οφσαιτ με τον πανιώνιο έγινε "ο Πανιώνιος έπαιξε καλά" από τους αθλητικογράφους της ΑΕΚ. ΝΑΙ της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ αγωνιστικά είναι απαράδεκτη με έναν προπονητή που είναι "χαμένος στο ... διάστημα του 4-3-3" και αυτό είναι ευθύνη του Μελισσανίδη. Δεν φταίει ο προπονητής. Που θα βρεις άλλωστε τσάμπα προπονητή όπως ο Χιμένεθ. Πριν από αυτόν δεν έβρισκες προπονητή και έπαιρνες βοηθούς προπονητή όπως ο Δέλλας και ο Μοράις ή ακόμα και τζογαδόρους όπως ο "καράφλας". Οι παίχτες δεν είναι κουρασμένοι αγωνιστικά αλλά ψυχικά όταν βλέπουν ότι ο κάθε "εποπτάκος" τους ξεφτιλίζει και δεν τρέχει ... κάστανο. Ψυχολογικό είναι το θέμα το παιχτών. Δεν νιώθουν προστατευμένοι.
Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί ο Μελισσανίδης ασχολείται με γήπεδο. Γιατί ο Μελισσανίδης ζει και αναπνέει για το γήπεδο.
Δεκτό ότι κάνει για το γήπεδο αλλά ως πότε. Κοντεύει 5 χρόνια η ιστορία αυτή και ακόμα δεν μπήκε ... λιθάρι. Αν τραβήξει και άλλο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ χειρίστου είδους για τον Μελισσανίδη αν μέσα στο καλοκαίρι ΔΕΝ ξεκινήσει γήπεδο και ΔΕΝ γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ και η ΑΕΚ του χρόνου ΔΕΝ πάρει το πρωτάθλημα.
Αν ένα από το τρία ΔΕΝ συμβεί τότε τελειώνει η περίοδος υπομονής.


Υ.Γ. Αθλητικογράφοι της ΑΕΚ μην ανακυκλώνεται για ακόμα μία χρονιά τους μεταγραφικούς στόχους που τάχα μου θέλει η ΑΕΚ (Κονέ, Κατσάρ κλπ). Κουράσατε. Έχει καταντήσει σούπα το θέμα. Αφού πάλι από το παρτέρι θα ψωνίσει η ΑΕΚ (δανεικούς και ελευθεροαποτηχημένους).


Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...