Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, θα γίνει ο ... τελικός.

Από την στιγμή που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν να γίνει ο τελικός ότι και να έλεγε ο υφυπουργός αθλητισμού, ο τελικός θα γινόταν. Κι έτσι έγινε. Οριστικά το Σάββατο 6/5 στις 20:30 ο τελικός.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ήταν η κίνηση της ΑΕΚ, να ξεκινήσει για το Βόλο χωρίς να έχει βγει ακόμα η απόφαση του υφυπουργείου αθλητισμού.
Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ παοκ τελικός

Ο υπουργός Βασιλειάδης και η ΕΠΟ συμφωνήσαν στη διεξαγωγή του αγώνα, με το θέμα των εισιτηρίων να λύνεται, με την… πατέντα που θα θέλει κάθε οπαδός όταν πηγαίνει να κόψει το εισιτήριό του στην είσοδο του γηπέδου, να τοποθετείται πάνω σε αυτό ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό της σειράς και της θέσης του ή να παίρνει ένα αριθμό-στικάκι στο χέρι του που θα αντιστοιχεί στην θέση του. Μετά από ολονύχτιες διαπραγματεύσεις, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι η διεξαγωγή και ασφαλή τέλεση του αγώνα αφορά την διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ) και φυσικά τον υπουργό, φρόντισαν ώστε να βρεθεί φόρμουλα και όλα να πάνε καλά με τον αγώνα να διεξάγεται κανονικά. 
Σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και η εξαιρετική συνεργασία και θέληση μεταξύ των δυο ομάδων. 
Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στο Πήλιο, η ΑΕΚ αναχωρεί για Βόλο περίπου στις 11, ενώ στις 12.30 είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Πανθεσσαλικό νέα σύσκεψη ασφαλείας όπου αναμένεται να επικυρωθούν τα πάντα.


via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...