Μαλβίνα Κάραλη: "Τι είναι ο συνασπισμός; 10 κώλοι που ψάχνουν καρέκλα".

Ψηφίστηκε το 4o Μνημόνιο με 153 βουλευτές των ΣυριζΑνέλ
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μνημονιο 4Με 153 βουλευτές της συμπολίτευσης να λένε «ναι» στο πολυνομοσχέδιο, έναντι 128 βουλευτών της αντιπολίτευσης που είπαν «όχι» η Βουλή επικύρωσε τη συμφωνία με τους δανειστές για τη 2η αξιολόγηση δίνοντας το έναυσμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να στείλει  ευθύν μήνυμα στους δανειστές να τηρήσουν τώρα και εκείνοι τις δεσμεύσεις τους για το χρέος.Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα στους δανειστές να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους σε ό,τι αφορά τη διευθέτηση του χρέους. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της. Τώρα η μπάλα είναι στο γήπεδο των δανειστών για να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους». Ο κ.Τσίπρας κάλεσε τους δανειστές, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας να προχωρήσουν σε αποφάσεις για τη ρύθμιση του χρέους.


Διαφοροποίηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου
Μοναδική διαφοροποίηση ήταν το «παρών» της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο άρθρο 56 που αφορά την διαδικασία απόλυσης των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία. Ωστόσο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου έσπευσε με γραπτή ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να πλήξει την κυβέρνηση και πως με το «παρών» αποτελεί «εσωτερική ανάγκη να τιμήσει τον πρόωρα χαμένο αδελφό μου, Αγησίλαο Χριστοδουλόπουλο, συνδικαλιστή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και αντιπρόεδρο της ΟΙΕΛΕ μέχρι το θάνατό του».

Κυβερνητικές πηγές ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους υποστήριξαν πως η κυρία Χριστοδουλοπούλου είχε ενημερώσει εγκαίρως τον πρωθυπουργό «ο οποίος έδειξε την κατανόησή του για το προσωπικό της ζήτημα» όπως επισήμαναν και πρόσθεσαν ότι δεν «υπάρχει κανένα ζήτημα» με την διαφοροποίησή της.


Μαλβίνα Κάραλη: "Τι είναι ο συνασπισμός; 10 κώλοι που ψάχνουν καρέκλα". Υ.Γ. Ο Τσίπρας έλεγε ότι την Νδ και το Πασοκ τους κρατάνε με τις μίζες και υπογράφουν μνημόνια. Τον Αλέξη Τσίπρα με τι τον κρατάνε και υπέγραψε 2 μνημόνια στο ίδιο διάστημα που οι άλλοι υπέγραφαν από ένα;

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...