Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Στο στάδιο του Βόλου (Πανθεσσαλικό Στάδιο) θα γίνει ο τελικός.

Στο στάδιο του Βόλου (Πανθεσσαλικό Στάδιοθα γίνει ο τελικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Αποτέλεσμα εικόνας για (Πανθεσσαλικό Στάδιο
Τα γήπεδα Καραϊσκάκη και Καυτατζόγλειο αποκλείστηκαν λόγο της παρουσίας στο τελικό ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα γίνει στον Βόλο ο τελικός. Το γήπεδο προσφέρει ασφάλεια μεταφοράς και αποχώρησης φιλάθλων προς δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Η ΑΕΚ και ο Παοκ είναι πολύ θετικοί με την ιδέα να γίνει ο τελικός στον Βόλο.

Το Παγκρήτιο έχει πολλά θέματα τα οποία επεσήμανε η Περιφέρεια Κρήτης αλλά και η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης του Ηρακλείου και από την άλλη ο τίγρης-Μελισσανιδης δεν δέχτηκε την παράκληση του Ιβάν για το Καυτατζόγλειο.

Το Παγκρήτιο, επίσης, μάλλον θα απορριφθεί λόγο της μετακίνησης με καράβι των οπαδών με ότι κακό μπορεί να σημαίνει αυτό. Υπάρχει το κακό προηγούμενο στο ίδιο γήπεδο όταν ΑΕΚ και Οσφπ έπαιξαν εκεί τελικό κυπέλλου και έγιναν πολλά επεισόδια στα δύο λιμάνια Πειραιά και Ηρακλείου.

Οπότε το Σάββατο 6/4 ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 20:30.

Η κάθε ομάδα θα πάρει από 7000-8000 μπορεί και 10000 εισιτήρια και σχεδόν 8000 θέσεις θα μείνουν κενές για λόγους ασφαλείας.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, μόλις τελειώσουν οι διαβουλεύσεις με την αστυνομία και την πολιτεία.

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...