Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

"Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ". ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Aπολαυστικός ήταν ο Κώστας Βουτσάς μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη για την ΑΕΚ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε την ΑΕΚ του μεγάλο αίσθημα, σε σημείο που να… ακύρωνε ραντεβού με γυναίκα για να δει αγώνα της. 

Αναλυτικά ο Κώστας Βουτσάς είπε για: 
-το σημερινό ντέρμπι: «Δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο γιατί έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αρκεί ο διαιτητής να είναι τίμιος. Φοβάμαι πάρα πολύ. Και ο Παναθηναϊκός, αλλά κι εμείς θέλουμε τίμιο διαιτητή. Αν υπάρχουν χέρια απλωμένα από πίσω δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να νικήσει η ΑΕΚ». 

-την αγάπη του για την ΑΕΚ: «Είχα κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρόνια τώρα αγωνίζομαι για την ΑΕΚ. Είμαι και ΠΑΟΚ λόγω καταγωγής». 

-πώς θα χαρακτήριζε την ΑΕΚ: «Αίσθημα μεγάλο, νόμιμο και παράνομο και ό,τι θέλεις. Αίσθημα μεγάλο είναι η ΑΕΚ, τι συζητάς τώρα;». 

-τη σχέση του με τις γυναίκες: «Εμένα η αποστολή μου είναι οι γυναίκες. Οι γυναίκες είναι αποστολή». 

-το τι θα διάλεγε μεταξύ ενός αγώνα της ΑΕΚ και ραντεβού με γυναίκα: «Την ΑΕΚ! Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ!». via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...