Τι μας "λέει" η Μέι;


Κλείνει τα σύνορα της Βρετανίας στους πολίτες της Ε.Ε. η Τερέζα Μέι 
Κλείνει τα σύνορα της Βρετανίας στους πολίτες της Ε.Ε. η Τερέζα Μέι


Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα δεσμευτεί επισήμως ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές του Συντηρητικού Κόμματος η Τερέζα Μέι ετοιμάζει μανιφέστο για τις εκλογές.

Η πρωθυπουργός θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Την Τρίτη, η Μέι αιφνιδίασε τους πολιτικούς συμμάχους και αντιπάλους της αλλά και τις αγορές όταν πρότεινε πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου.Κάτι μας "λέει" η Μέι με αυτήν την κίνηση.

Μπορεί όλοι στην Ελλάδα να ασχολούμαστε με τους Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενους της Αγγλίας, αλλά, κάτι διαφορετικό πρέπει να "ακούσουμε".

Τι μας λέει λοιπόν η Μέι;

Μας λέει ότι τα πράγματα στην ευρώπη με τους μετανάστες θα σφίξουν.
Η ροή μεταναστών, μετά και τις κακές εξελίξεις στην Τουρκία, θα αυξηθεί δραματικά. Σκεφτείτε τι θα γίνει σε ενδεχόμενη εμπόλεμη - εμφύλια κατάσταση στην Τουρκία.

Οι Άγγλοι πάντα ξέρουν πρώτοι τι έρχεται και προσπαθούν να το προλάβουν.

Επίσης όπως σε όλη την Ευρώπη έτσι και εκεί η ακροδεξιά ανεβαίνει. 
Ο λαός της Αγγλίας όπως και κάθε λαός στην Ευρώπη ρίχνει το "φταίξιμο" της φτώχειας του στον καημένους μετανάστες.
Οπότε η πολιτική των κλειστών συνόρων φέρνει εύκολα ψηφουλάκια.

Κι η Μέι θέλει καθαρή νίκη για να κάνει ένα ισχυρό Brexit, που θα χτυπήσει "άσχημα" την ΕΕ - Γερμανία. Κάτι που επιθυμούν διακαώς οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι.

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου