Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Οικουμενική «Αγια Σοφιά».

Οικουμενική «Αγια Σοφιά» με 94,4% (VIDEO)


Μόνο το "γραφικό" ΚΚΕ δεν ψήφισε την τροπολογία.

Με θριαμβευτικό τρόπο ανοίγει ο δρόμος για το όνειρο εκατομμυρίων Ενωσιτών- Ψηφίστηκε η τροπολογία. Κηδεία στο δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, πανηγυρίζει η πόλη για την ΑΕΚ που επιστρέφει

Και πλέον ο δρόμος για την «Αγια Σοφιά» είναι ανοιχτός και τα… σκυλιά δεμένα. Η τροπολογία που περίμενε η ΑΕΚ για να μπει στην τελική ευθεία και να πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια, πέρασε κατά πλειοψηφία (και μάλιστα συντριπτική) από τη βουλή, καθώς όλα τα κόμματα ψήφισαν «ναι», με μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ. Τι σημαίνει αυτό σε ποσοστά, βάσει των τελευταίων εκλογών; Ότι θετική εισήγηση για την «Αγια Σοφιά» είχε το 94,4, σε αντίθεση με το 5,6 του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.Πρόκειται για μία απόφαση που αποτελεί τον τερματικό σταθμό για όλες τις… εφευρέσεις του Άρη Βασιλόπουλου, που εδώ και λίγη ώρα θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι πλέον το βασικό αντικείμενο καθημερινής ενασχόλησης του, ως δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, παύει να υφίσταται, αφού το γήπεδο θα γίνει. Βεβαίως, μπορεί μαζί με τις ομάδες του, να καλλιεργεί λαχανόκηπους και να παίζει beachvolley, αλλά το ζητούμενο για τον ίδιο και την παράταξη του, που ήταν να πολεμήσει μέχρι τέλους την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, έφτασε οριστικά στο τέλος του. Και όπως ήταν αναμενόμενο σε αυτό τον (ανταρτο)πόλεμο που ξεκίνησε, δεν θα μπορούσε να κερδίσει.
Η ΑΕΚ έχει πλέον στα χέρια της έναν συνταγματικό και δίκαιο νόμο, ενώ το μοναδικό κενό του, από σήμερα καλύφθηκε, επίσης με νόμο του Κράτους. Και μπορεί ο Βασιλόπουλος να μην θεωρεί τους συνταγματικούς νόμους της χώρας δίκαιους, όπως παραδέχθηκε δημόσια στην ελληνική τηλεόραση, προ ημερών, ωστόσο θέλει δεν θέλει, είναι αναγκασμένος να τους ακολουθήσει. Και αυτό θα κάνει. Η Φιλαδέλφεια από σήμερα πανηγυρίζει και πάλι. Η Φιλαδέλφεια από σήμερα προβάρει και πάλι τα… κιτρινόμαυρα. Η ΑΕΚ γυρίζει σπίτι της, προς γενική επιθυμία του ελληνικού κοινοβουλίου, των κατοίκων της πόλης και εκατομμυρίων λαού ανά τον κόσμο, που ζητούσε επίμονα: «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Πλέον, μένει μόνο η έκδοση της οικοδομικής άδειας, που σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, θα είναι στα χέρια της ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...