Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Η αποθέωση του "Ολυμπιακού Πνεύματος"!

Ο Αλέκος έβαλε τον τίτλο στο βιβλίο της ντροπής...

«Δεν πρέπει να κολλάμε σ’ αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό. Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες. Αν εσύ πιστεύεις πως θέλω να σε κλέψω, μην μου κάνεις το χατίρι. Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις...».

Τάδε έφη Αλέκος Αλεξανδρής, σε συνέντευξή του στο Sport24. Ο πλέον κατάλληλος να εκφράσει την εικοσαετία της φρίκης του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έφτασε στο τέλος της με το ξήλωμα όλου αυτού του συρφετού που όπως είχε πει ο Σπάθας: “Εκανε το άσπρο μαύρο για χατήρι του Ολυμπιακού”. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό ακριβώς. Η ψυχολογία του να κλέβουν ακόμη και το παιδί τους για να νικήσουν.

Τι προσωπικότητα!
Τι καλλιέργεια!
Τι μόρφωση!
Τι ήθος!

Η αποθέωση του "Ολυμπιακού Πνεύματος"!

Σε αυτόν τον σύλλογο (ολα τα τμήματα) ολοι λειτουργούν στην ιδια γραμμή! Διοικήσεις - προπονητές - "αθλητές" - οπαδοί για όλους η ΚΛΕΨΙΑ ειναι όλη τους η ζωή! Μεγάλωσαν και ζουν ολη τους τη ζωή σε ενα ψέμα!

Δεν είναι τυχαίο που όλοι πλέον τον Οσφπ τον προσφωνούν: "ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ".

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...