ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.


1129808_21_08_20160516_kt_0237_sooc1463378712.jpg
ΙΔΟΥ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Δίνουν εξετάσεις και κρατούν τη θέση τους όσοι μπήκαν στο Δημόσιο με «πλαστά» πτυχία

Πόσο βλάκες θα νιώθουν άραγε όσοι ψήφισαν το 5η φορά Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, κατά κόσμον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και από αυτήν την περίπτωση κουκουλώματος.

Δίνουν εξετάσεις και κρατούν τη θέση τους όσοι μπήκαν στο Δημόσιο με «πλαστά» πτυχία

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κλασική περίπτωση Ελλάδας. Δεν τιμωρούνται όσοι μπήκαν στο δημόσιο με άκυρους τίτλους. Δίνουν απλώς εξετάσεις και κρατούν τις θέσεις τους!

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται στην Ελλάδα της κρίσης. Νωρίτερα έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας ότι οι τίτλοι σπουδών από 17 ιδιωτικά σχολεία κηρύσσονται άκυροι και οι απόφοιτοί τους αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο Δημόσιο.
Ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν οι απόφοιτοι που έχουν ήδη προσληφθεί στο δημόσιο ή πρόκειται να προσληφθούν δώσουν απλώς εξετάσεις, για να τους χορηγηθούν νόμιμοι τίτλοι!
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η νομιμοποίηση μέσω εξετάσεων δεν ισχύει μόνο για όσους αναμένουν διορισμό ή επρόκειτο να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και για τους ήδη διορισμένους στο Δημόσιο.
Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που τόσα χρόνια κορόιδεψαν το δημόσιο ή ετοιμάζονταν να το κοροϊδέψουν όχι μόνο δεν θα έχουν καμία τιμωρία αλλά θα «αναγκαστούν» απλώς να δώσουν εξετάσεις!
Μάλιστα, η ΕΡΤ κάνει λόγο για εκατοντάδες σπουδαστές συγκεκριμένων εκπαιδευτηρίων από το 1998 που έχουν πάρει πτυχίο με άριστο βαθμό και εργάζονται ακόμα και σε ευαίσθητους τομείς στο ΕΣΥ ως νοσηλευτές, χωρίς καν έχουν φοιτήσει σε κάποιες περιπτώσεις!
Σημειώνεται ότι ο βαθμός 20, έχει 1.000 μόρια στον διορισμό του ΑΣΕΠ.
Ακόμα πιο σοκαριστική είναι πάντως η αποκάλυψη του προέδρου της ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος), Μιχάλη Κουρουτο, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε έγγραφο του τέως ελεγκτή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή με ημερομηνία 19-11-2010 προς τους τότε υπουργούς Παιδείας και Δημόσιας Διοίκησης ότι οι τίτλοι είναι άκυροι και δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να διοριστούν στο Δημόσιο. 
Τα σχολεία που εξέδιδαν παράνομους τίτλους είναι δύο στην Αρτα, ένα στη Βοιωτία, τρία στη Θεσσαλονίκη, ένα στις Σέρρες, ένα στην Αττική, δύο στα Τρίκαλα και επτά στη Λάρισα.
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα πρόκειται να διενεργήσει ειδικές πτυχιακές εξετάσεις προκειμένου να χορηγηθούν πτυχία στους μαθητές Α’ και Β’ Κύκλου των συγκεκριμένων ιδιωτικών ΤΕΕ και ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των παραπάνω εξετάσεων θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.
 Τα 17 ιδιωτικά εκπαιδευτήρια:


via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr


Για ακόμα μία φορά στην Ελλάδα επιβεβαιώνεται η πουστιά και τιμωρείται η νόμιμη διαδικασία. Με τον ΣΥΡΙΖΑ η κατάπτωση κάθε μορφής δικαίου συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. Τα νηστικά του ΣΥΡΙΖΑ διαλύουν ότι δεν διέλυσαν τα λαίμαργα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου