Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Έχουν κάνει ένα 6χρονο παιδί αξιοθέατο στο θεατράκι παραπληροφόρησης με φόντο την τρομολαγνεία.


 
Έχουν κάνει ένα 6χρονο παιδί αξιοθέατο στο θεατράκι παραπληροφόρησης με φόντο την τρομολαγνεία. 
Καταλαβαίνεται πόσο άξιοι αισχροί συνεχιστές διαπλοκής και διαφθοράς, των προηγούμενων εγκληματιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι οι εγκληματίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτήν την χώρα η πολιτική κατάντια δεν έχει παγκόσμιο ιστορικό προηγούμενο. Έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια ανθρώπινης ανοχής.

Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε, πόσο ίδια αισχρά γελοία πολιτικά υποκείμενα με του Πασοκ και της Νδ είναι τα γελοία πολιτικά υποκείμενα του Συριζα.
Κοντονής: Και ο Τσίπρας να ήθελε να δει το παιδί της Ρούπα, δεν θα μπορούσε

Τις απόψεις που διατυπώθηκαν σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, σχολίασε το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για «ακραία διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τερατολογίες που δεν μπορούσε να τις βάλει ο νους του ανθρώπου».
Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το παιδί ουδέποτε συνελήφθη, κρατήθηκε και ανακρίθηκε .
Όπως διευκρίνισε ο κύριος Κοντονής, «το φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων, η οποία κρίθηκε από την Εισαγγελία Ανηλίκων ως καταλληλότερος χώρος, προκειμένου να βρίσκεται σε μια εποπτεία από τους επιστήμονες που πρέπει να γνωμοδοτήσουν, όπως προβλέπει ο νόμος, προς την Εισαγγελέα Ανηλίκων που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις».
Αυτές οι γνωμοδοτήσεις, τόνισε ο κ. Κοντονής είναι στα χέρια της Εισαγγελίας, προκειμένου να οδηγηθεί σε απόφαση την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα.
Το παιδί, όπως εξήγησε, ο κ Κοντονής, παραδόθηκε στην Εισαγγελέα Ανηλίκων, δεν είχε καμία επαφή με τις Διωκτικές Αρχές, ενώ από την πρώτη στιγμή δόθηκε άδεια στη γιαγιά και τη θεία του, προκειμένου να το επισκεφθούν απρόσκοπτα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Επίσης, ο κ.Κοντονής αναφέρθηκε στον «αγώνα δρόμου» που επιδόθηκαν οι αρμόδιες αρχές για να υπάρξει λύση στο θέμα της επιμέλειας του 6χρονου παιδιού όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ερωτηθείς «γιατί δεν επέτρεψαν στον Μανώλη Γλέζο να επισκεφθεί το παιδί» ο κ.Κοντονής τόνισε ότι η απόφαση του αυτή υπακούει στην απαγόρευση που σύμφωνα με τον νόμο ορίζει, ότι... ούτε ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να δει το παιδί, ούτε ο υπουργός υγείας, χωρίς άδεια. Άδεια από την Εισαγγελία Ανηλίκων είχαν οι οικείοι του παιδιού και οι ειδικοί επιστήμονες που το παρακολουθούν. Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον νόμο, υπογράμμισε ο κ Κοντονής.
«Είναι ευχής έργο σε τέτοιες περιπτώσεις την επιμέλεια των παιδιών να αναλαμβάνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και αυτό πιστεύω ότι θα είναι η κατάληξη αυτής της δικαστικής διερεύνησης», επεσήμανε ο κ. Κοντονής, απαντώντας στην ερώτηση για το "ποια πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη λύση σχετικά με το ποιος πρέπει να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού".
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...