ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. Χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων προαναγγέλλει ο γραμματέας της ΝΔΟ Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνάντηση που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ, είπε πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα εξοικονομήσει 1,5 δισ. ευρώ απολύοντας μερικές χιλιάδες εργαζόμενους από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα.
Τη δήλωση Αυγενάκη μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Candia News, υπογραμμίζοντας πως η συζήτηση ήταν δημόσια, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, κομματικούς και μη, για «αυτό ας μην αμφισβητηθεί».Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και σύμφωνα με το Candia News, ο Αυγενάκης έδωσε αυτήν την απάντηση όταν ρωτήθηκε από στέλεχος του κόμματος για το πως θα εξοικονομηθούν χρήματα για την υλοποίηση όσων υποσχόταν και πως θα αντιμετωπίσει η ΝΔ το πρόβλημα του χρέους.

Η αναφορά του φέρεται να προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

ΕΤΟΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΡΔΗΠΟΥΤΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου