Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο! Γεννήθηκε κοτοπουλάκι έξω από το αυγό του - VIDEO Chicken Embryo Development Without The Shell in a Glass ! (KABUK OLMADAN BARDAKTA DOĞAN CİVCİV !)
Μια ομάδα μαθητών γυμνασίου στην Ιαπωνία μεγάλωσε ένα κοτόπουλο έξω από το κέλυφος του αυγού.

Οι έφηβοι με τη βοήθεια του καθηγητή τους έδειξαν πως ένα κοτόπουλο μπορεί να αναπτυχθεί και έξω από το κέλυφος του αυγού, όντας μέσα σε ένα πλαστικό κύπελλο περιτριγυρισμένο με πλαστική μεμβράνη.

Αυτό που έκαναν οι μαθητές είναι να πάρουν ένα αυγό, να το σπάσουν και να βάλουν τον κρόκο και το ασπράδι μέσα σε μια πλαστική μεμβράνη, η οποία είχε τοποθετηθεί σε ένα πλαστικό ποτήρι. Μέσα στο ποτήρι υπάρχει ένα χημικό διάλυμα που ενισχύει την ανάπτυξη.


Κατά τη διάρκεια του βίντεο μπορούμε να δούμε την καρδιά ενός κοτόπουλου να σχηματίζεται και την πέμπτη ημέρα να παίρνει μορφή. Μια εβδομάδα αργότερα, οι φλέβες έχουν εξαπλωθεί μέσα στον κρόκο, ενώ όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και αποκτά άκρα.

Αν και το βίντεο ισχυρίζεται πως αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία, η Daily Mail σημειώνει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τεχνική έχει αποδειχθεί.

Για χρόνια, οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να αποκτήσουν πρόσβαση στην ανάπτυξη νεοσσών, όχι μόνο για να μάθουν την διαδικασία ανάπτυξής τους, αλλά και για να μελετήσουν νέες τεχνικές αναγεννητικής ιατρικής.

Δείτε όλα όσα σας περιγράψαμε στο βίντεο που ακολουθεί:via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...