Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

SYRIZA MASA. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΡΟΜΟΣ.

ΑΠΟ ΤΟ "ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ" ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. 
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΤΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Στις 25 Νοεμβρίου έρχται στην Ελλάδα η Μαύρη Παρασκευή. Πολλά καταστήματα θα γιορτάσουν την Μαύρη Παρασκευή με προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και εκδηλώσεις.Η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) έρχεται και στην Ελλάδα. Η Μαύρη Παρασκευή θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα, με δεκάδες καταστήματα ένδυσης και τεχνολογίας να γιορτάζουν την ημέρα αυτή με σημαντικές προσφορές, εκπτώσεις αλλά και εκδηλώσεις. Ο λόγος που η Μαύρη Παρασκευή λέγεται... μαύρη, είναι γιατί τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης περιόδου, είναι παραδοσιακά τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Τα καταστήματα καταγράφουν κέρδη, έχοντας «μαύρο» το τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους.
Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια γιορτή του εμπορίου που ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εικόνες με ουρές εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές κάνουν τον γύρο του κόσμου την Μαύρη Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό είναι τέτοια η "σημασία" της Μαύρης Παρασκευής για τους καταναλωτές, και τέτοιο το όφελός τους από τις προσφορές που συχνά σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα σε καταναλωτές που περιμένουν στις ουρές.
Πλέον, εκτός από τις χώρες που γιορτάζουν παραδοσδιακά την Μαύρη Παρασκευή, όπως είναι οι Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, τώρα και οι Πολωνία, Φινλανδία αλλά και πολλές άλλες χώρες σε όλον τον κόσμο, γιορτάζουν την ημέρα της Μαύρης Παρασκευής. Το έθιμο πρωτοεμφανίστηκε στην χώρα πέρυσι σε συγκεκριμένα καταστήματα, όμως φέτος η Μαύρη Παρασκευή αναμένεται να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ κ. ΤΣΙΠΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Γ@ΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...