ΠΟΥΤΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ή ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΖΟΞΑΝΘΙΑ;Δήλωση Καραμανλή με άρωμα... non paper λιμανιού!

_Σε μια δήλωση εκτός πραγματικότητας και πέρα από κάθε φαντασία προχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή. Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ επιτέθηκε στον Σταύρο Κοντονή με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή, για την νομιμοποίηση της διοικούσας επιτροπής της ΦΙΦΑ, που βάζει οριστικά ταφόπλακα στο κατεστημένο της ΕΠΟ. Ένα κατεστημένο που εδώ και 20 χρόνια κανείς από την πολιτική ηγεσία της χώρας δεν τόλμησε να ακουμπήσει, αφήνοντάς το να δρα ανεξέλεγκτο, καταστρέφοντας αυτό που αγαπά κάθε φίλαθλος.
Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι στην προσπάθειά της να επιτεθεί στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Υφυπουργό Αθλητισμού που έφτασε μέχρι τέλους τον πόλεμο κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, η Άννα Καραμανλή χρησιμοποίησε εκφράσεις... γνώριμες, που αποτελούν καραμέλα του συστήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως «γιαλαντζί εξυγιαντές». Τοποθέτηση για την οποία η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να πάρει θέση, ξεκαθαρίζοντας συνολικά τη στάση της όσον αφορά την προσπάθεια που γίνεται να να 'πέσει' το καθεστώς που καταδυναστεύει επί δύο δεκαετίες το πιο λαοφιλές άθλημα της χώρας.
Όπως, επίσης, θα πρέπει να πάρει θέση για την επισήμανση της κ. Καραμανλή ότι το ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται «ούτε παλιούς ούτε νέους προστάτες». Και μιας και για τους νέους θα πρέπει να περιμένουμε όταν και αν υπάρξουν για να τους μάθουμε, καλό θα ήταν η βουλευτής της Β' Αθηνών να κατονομάσει ποιοί ήταν οι παλιοί «προστάτες» και να αναφέρει (είτε με νέα γραπτή της δήλωση, είτε με κάποια συνέντευξη στα Παραπολιτικά, από τα οποία τυγχάνει μεγάλης και συχνότατης προβολής) στον ελληνικό λαό ποιές ήταν οι κινήσεις που έκανε ως άνθρωπος του αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην βουλή, προκειμένου να τους αποκαλύψει και να τους σταματήσει.
Διότι το γεγονός ότι είναι βαθιά γνώστης στα θέματα του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μάλιστα, κατά την περίοδο προ των εκλογών της ΕΠΣΑΝΑ, είχαν γίνει καταγγελίες από εκπροσώπους σωματείων της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, ότι είχε σπεύσει να έρθει σε επαφή μαζί τους, εκφραζόμενη πολύ θετικά για συγκεκριμένο υποψήφιο, που... συμπτωματικά ήταν επικεφαλής της παράταξης του συστήματος στην ΕΠΟ.
Για την ιστορία, η ανακοίνωση – μνημείο αστοχίας(;) της κ. Καραμανλή ήταν η εξής: «Ο κ. Κοντονής, με μία κατεπείγουσα τροπολογία, κατά την προσφιλή τακτική του - σε άσχετο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας - επιχειρεί να νομιμοποιήσει τη διορισμένη από τη ΦΙΦΑ Επιτροπή Εξομάλυνσης. Μία τροπολογία, η συμβατότητα της οποίας με το Σύνταγμα αμφισβητείται έντονα.

Ο κ. Κοντονής έχει βαρύτατες ευθύνες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το success story που περιγράφει δεν συμβαδίζει με το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπήκε σε επιτροπεία. Οι προτεραιότητές του, όμως, προφανώς ήταν άλλες. Έπρεπε να παζαρέψει τη σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης, η οποία έχει έντονη τη σφραγίδα του.
Με τον ορισμό ως επικεφαλής του κ. Γιάννη Δρόσου, ενός προσώπου με μηδενική παρουσία στο χώρο του αθλητισμού, στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος εντελώς συμπτωματικά είχε γνωμοδοτήσει και υπέρ του νόμου Παππά. Αλλά και με τον ορισμό του μέχρι χθες διευθυντή του σε θέση εξωτερικού συμβούλου της επιτροπής.

Ο κ. Φιλιππούσης, μετά την Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αναλαμβάνει τοποτηρητής του Υφυπουργού Αθλητισμού και στο ποδόσφαιρο. Κι όμως: Ο κ. Κοντονής, που δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα, έχει το θράσος να μιλά για πολιτικούς προστάτες.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρα και αδιαπραγμάτευτα υπέρ της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται ούτε παλιούς ούτε νέους προστάτες. Και κυρίως δεν χρειάζεται ”γιαλαντζί” εξυγιαντές».
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. 
ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ... ΘΕΙΤΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ.
ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΣΧΗΜΑ Η ... ΘΕΙΤΣΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ... ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου