ΠαυλόΠΟΥΛΟΣ σε πολυτέκνους: Υποχρέωση του κράτους η προστασία της πολύτεκνης οικογένειας.

Άλλα λόγια να ... κοροϊδευόμαστε από τον ΠτΔ ΠαυλόΠΟΥΛΟ.

Την υποχρέωση του Κράτους να προστατεύει την πολύτεκνη οικογένεια , την ανάγκη στήριξης του κοινωνικού κράτους, αλλά και τη σημασία της οικογένειας στην αποτροπή της ρήξης του κοινωνικού ιστού, επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη σημερινή του συνάντηση με το προεδρείο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.


Ένα video της Ελληνοφρένειας έτσι για να ευθυμήσουμε _«Η προστασία της Πολύτεκνης Οικογένειας συνιστά -κατά τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ.2 του Συντάγματος- υποχρέωση του Κράτους. Και η υποχρέωση αυτή, πάντα κατά το Σύνταγμα, κατοχυρώνει, αντιστοίχως, στην Πολύτεκνη Οικογένεια δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος στο πλαίσιο του Κοινωνικού Κράτους Δικαίου» είπε ο κ. Παυλόπουλος και συμπλήρωσε:
«Είναι πρωτίστως η Οικογένεια -και ιδίως η Πολύτεκνη Οικογένεια- η οποία έχει αποτρέψει ως τώρα την ρήξη του κοινωνικού ιστού μέσα στη βαθιά και παρατεταμένη οικονομική και κοινωνική κρίση που πλήττει τον Τόπο μας και το Λαό μας. Αυτές οι δύο επισημάνσεις αρκούν αφενός για να καθορίσουν το μέτρο ευθύνης όλων μας απέναντι στην Πολύτεκνη Οικογένεια. Και, αφετέρου, για να δώσουν την δέουσα απάντηση σ’ όσους υποτιμούν την ανάγκη στήριξης του Κοινωνικού Κράτους Δικαίου, κυρίως υπό τις σημερινές κρίσιμες συνθήκες».

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΝ ΠαυλόΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΠΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου