Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ!

Σημειώστε το. Θα γίνει αυτό που δεν έχουν ξαναδεί τα ματάκια μας. Μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Στους άλλους χώρους τρώμε στη μάπα και ξανά μανά τα ίδια και τα ίδια. Αυτό που έρχεται στα χωράφια της μπάλας είναι πολύ χοντρο, θα μας μαρμαρώσει. Άπαντες.

-Ξέρεις κάτι, αποδυτηριάκια;
Δεν ξέρω τίποτα. Λέω, όμως κάτι που έχει μεγαλύτερη σημασία. Το προβλέπω! Μου βρωμάει το πράμα.
-Δεν ξέρεις, λοιπόν, κάτι συγκεκριμένο.


Όχι, δεν ξέρω. Και να ήξερα όμως, ποιά είναι η σημασία όταν αυτό π.χ. που έχω μάθει δεν πραγματοποιηθεί, τελικά. Γι’ αυτό, λέω, ότι είναι περισσότερο σίγουρη η ...πρόβλεψη. Επειδή μυρίζομαι τι παίζει από τη μιά και από την άλλη μέχρι που μπορούν να φθάσουν κάποιοι στο ποδόσφαιρο.
Ακόμα και απλός ανθρωπάκος μ’ αυτά που γίνονται εύκολα βγάζει την...πρόβλεψη. Τι άλλο θα σκάσει. Ήδη, τα τρία «επεισόδια» έγιναν το ένα καπάκι μετά το άλλο. Μόλις πρόλαβε ο Τσαχειλίδης και γλύτωσε το ξύλο μέσα στο σπίτι του. Του Μπίκα του κάψανε το σπίτι. Του Κουτσοκούμνη του χάλασαν τα...τζάμια της εταιρείας του.
Ε, σου λέω, και να με θυμηθείς, ότι μ’ αυτά που πιάνουν οι κεραίες μου, δεν θα αργήσει να σκάσει το χοντρό. Το βαρύ επεισόδιο. Τι να’ ναι αυτό; Ε, αυτό δεν το ξέρω. Είμαι, όμως, σε θέση να ξέρω τι θα πει μετά ο Τσίπρας. Ότι δεν πάει άλλο. Ότι είναι...αποφασισμένος να παρέμβει.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...