Επιβεβαίωση του ekdosi.com. Εκτός ευρώ η Ελλάδα. «Κούρεμα χρέους και μετά αντίο!»

Die Welt για Ελλάδα: Κούρεμα χρέους και εκτός ευρώ

Στο ekdosi.com το έχουμε γράψει από το 2010 και το γράφουμε συνεχώς μέχρι και σήμερα. Η Ελλάδα στο τέλος, αφού ξεπουλήσει τα πάντα για να πάρουν οι δανειστές ότι μπορούν, θα εκδιωχθεί από το ευρώ τουλάχιστον για μια πενταετία. Την πενταετία αυτή η ΕΕ θα αναλάβει να δίνει ψίχουλα για την ανθρωπιστική κρίση που θα συμβεί.
Προφανώς οι πρωθυπουργοί που μας έφεραν εδώ θα ...
λογοδοτήσουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάνε φυλακή.
Είναι βέβαιο άλλωστε ότι η διάλυση της ΝΔ, που θα προκαλέσει ο Μητσοτάκης μετά την επόμενη διακυβέρνηση, θα οδηγήσει "ομαλά" σε μια οικουμενική κυβέρνηση διαχείρισης της φτώχειας και της μιζέριας που θα περιέλθει το συντριπτικό κομμάτι του ελληνικού λαού.
Ο μεγαλύτερος λόγος της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είναι για να μην καταρρεύσει η Γερμανία. 
Η Γερμανία φαίνεται να χάνει το πόλεμο με το δολάριο.
Στις USA εκλέγεται πάλι δημοκρατικός οπότε η πολιτική "εξόντωσης" της Γερμανίας και του ευρώ θα συνεχιστεί. Οι Γερμανοί είχαν επενδύσει πολλά στον δεξιότατο (όπως οι Μέρκελ-Σοιμπλε) Τραμπ, προκειμένου να έχουν να κάνουν με μια ομοϊδεάτισσα Αμερική.
Η Γερμανία, λοιπόν, πρέπει να απαλλαγεί από το "βαρίδι" που λέγεται Ελλάδα προκειμένου να αντέξει την αμερικάνικη οικονομική επίθεση. 
Πριν όμως απαλλαγεί από την Ελλάδα θέλει να την "στραγγίξει" οικονομικά.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι προβλέψεις αλλά φυσική συνέχεια των πραγμάτων.(για όποιον θέλει να βλέπει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελε να είναι).


Διαβάστε στο παρακάτω link πόσο ωραία μας φέρνουν οι Γερμανοί την έξοδο από το ευρώ.
«Κούρεμα χρέους και μετά αντίο!» - «Στην καλύτερη περίπτωση η αποχώρηση του ΔΝΤ θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή για μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με ένα γενναιόδωρο κούρεμα χρέους για την Ελλάδα - με παράλληλη αποχώρησή της από τη νομισματική ένωση».
«Η διάσωση της Ελλάδας μπορεί σύντομα να αποδειχτεί αυτό που είναι: ένας τεράστιος πύργος από τραπουλόχαρτα. Αυτό που δεν θέλει να πει (ο Β. Σόιμπλε) στους Γερμανούς: σύντομα η Ευρώπη θα αναλάβει μόνη της τη διάσωση της Ελλάδας.Αυτό θα το αντιληφθεί και η Γερμανία που επωμίζεται ένα μεγάλο μέρος της στήριξης προς την Ελλάδα» 
Διαβάστε όλο το άρθρο παρακάτω:_Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου