Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΚ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ; ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ;

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά με Κετσπάγια

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά με Κετσπάγια

Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΙ ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΔΗΣ.

ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ.

ΕΚ ήταν σαν να μην κατέβηκε στο «Καραϊσκάκη» και ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το ντέρμπι με 3-0. Ο κόσμος της Ένωσης απογοητεύτηκε με την εικόνα της ομάδα και στη διοίκηση της Ένωσης υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Οι ευθύνες πέφτουν πάνω στον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς το πλάνο του δεν «δούλεψε», τη στιγμή που οι παίκτες ήταν μπερδεμένοι με τους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο και ενδεικτικό ήταν το σκηνικό με τον Μάνταλο, ο οποίος φώναζε κατά τη διάρκεια του αγώνα στον προπονητή του: «Δεν μας έχεις πει τι να κάνουμε...». _Παράλληλα, οι αλλαγές δεν βοήθησαν και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, όπως ο Σιμόες και ο Αραβίδης, έμειναν στον πάγκο.
Έτσι, λοιπόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Γεωργιανό τεχνικό. Βέβαια η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν βρασμώ και αναμένεται να υπάρξει συζήτηση με τον Κετσπάγια, προκειμένου να παρθεί η απόφαση για την συνέχεια.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...