Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Οι μεγαλύτερες εστίες διαφθοράς στην Ελλάδα εντοπίζονται στις τάξεις Βουλευτών, Δικαστών και Εισαγγελέων.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ekdosi.com ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΣΙΑΜΑΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ.

Διαβάστε παρακάτω τις αποκαλύψεις που κάνει επί του θέματος η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


* Από το 2010 η Ελλάδα είναι υπό επιτροπεία από το Συμβούλιο της Ευρώπης και την αρμόδια Επιτροπή (ECRI), γιά την εκτεταμμενη διαφθορά σ' όλα τα στρώμματα της χώρας.

* Η ίδια επιτροπή, σε έκθεση της για την Ελλάδα το 2015, διαπιστώνει ότι, οι μεγαλύτερες εστίες διαφθοράς στην χώρα εντοπίζονται στις τάξεις Βουλευτών, Δικαστών και Εισαγγελέων._
* Σ' όλες σχεδόν τις εκθέσεις που έχει συντάξει η ECRI για την Ελλάδα, τονίζεται η ανάγκη να υπάρξουν νομοθετικά μέτρα για διαφάνεια, στις σχέσεις οικονομικών συμφερόντων (εσωτερικού-εξωτερικού) με τους πολιτικούς.

* Εχει επανειλημμένα ζητηθεί, απ' όλες τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις, χωρίς να γίνει τίποτα, να αναφέρονται, με ονοματεπώνυμο και επιχειρηματική δραστηριότητα, εκείνοι που χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα και τις προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων βουλευτών.


Nikos Roussis via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΕΕ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ, ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ "ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ. 
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Ή ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου