Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Αν πάρει πάλι το πρωτάθλημα δεν θα...φταίει ο Ολυμπιακός

Δεν κερδίζει στην Βέροια ο Παναθηναϊκός και επιτόπου προκύπτει το απαράδεκτο. Οι δημοσιογράφοι με βίζα Παναθηναϊκού ξεχνάνε την...εγκληματική οργάνωση. Τέτοια...ασυνέπεια και έλλειψη σοβαρότητας. Και σταθερότητας.
Η μυστική συνάντηση Μελισσανίδη με τον Μοράις

Ανακαλύπτουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι το αγωνιστικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού μόνον αν δεν κερδίσει η ομάδα. Αν πάρει το τρίποντο ο Παναθηναϊκός, τότε βαράνε αβέρτα κουβέρτα την εγκληματική οργάνωση.
Το ίδιο και στην ΑΕΚ. Δεν περπατάει η ομάδα, διώχνουν τον προπονητή. Ξεχνάνε στην καβάντζα τους την εγκληματική οργάνωση. Συνεχίζει η ΑΕΚ τα χάλια της, μιλάνε για... μεταγραφές. Δεν έχουν μούτρα να συνεχίσουν το ορχηστρικό για την εγκληματική οργάνωση.
_Η εγκληματική οργάνωση υπάρχει, όμως. Φαίνεται, όμως, ότι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τους συμφέρει να υπάρχει η συμμορία,και μην τυχόν διαλυθεί από τον...Κοντονή. Γιατί δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες όταν κάθε χρόνο χάνουν το πρωτάθλημα.
Μ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό και μ’ αυτήν την ΑΕΚ, έτσι όπως κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα, δεν ...φταίει ο Ολυμπιακός αν το ξαναπάρει. Ο ΠΑΟΚ;
Ο ΠΑΟΚ είναι άλλο έργο. Δεν είναι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Άλλη ράτσα ο ΠΑΟΚ. Και καλύτερη ομάδα να κατεβάζει στο γήπεδο, θα πάρει πρωτάθλημα μόνον αν του το «δώσουν». Μόνον αν και ο Ολυμπιακός έχει τα χάλια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Η μυστική συνάντηση Μελισσανίδη με τον ΜοράιςΕκτός ρεπορτάζ ΑΕΚ ο Μελισσανίδης είχε μία αυστηρά διαπροσωπική συνάντηση με τον νέο προπονητή, τον Μοράϊς. Οι δύο τους, παρών δεν υπήρχε τρίτος, μόνον μεταφραστής, όχι της ΠΑΕ, αλλά του τίγρη.

-Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, του είπε κατ’ αρχήν ο Μελισσανίδης. Μ’ αυτό, λοιπόν, το υλικό δεν δικαιολογούνται οι κακές εμφανίσεις. Εσύ τι γνώμη έχεις; Τι έχεις δει μέχρι σήμερα;Ο Πορτογάλος σχολίασε: «Χωρίς να θέλω να σε κουράσω, αφεντικό, θα σου πω την ιστορία μίας γυναίκας η οποία δεν αισθανόταν καλά και επειδή φοβόταν μην ακούσει τίποτα ανησυχητικό για την υγεία της αρνούνταν να πάει στον γιατρό. Βρε, αμάν, επιμένει ο σύζυγος, να δούμε τι έχεις, πρέπει να κάνει εξετάσεις...».

Τελικά, η κυρία δέχθηκε να επισκεφθεί συστημένο γιατρό σε νοσοκομείο. Επειδή είχε και πόνους στην κοιλιά, μία γενική αδυναμία λειτουργίας, καμία όρεξη να εργαστεί, να φάει.

Έγιναν οι εξετάσεις, και ο ντόκτωρ πρότεινε: «Πρέπει να σ’ ''ανοίξω”, κυρά μου...Να σε εγχειρίσω, να δω με τα μάτια μου κατά πόσο είναι προχωρημένο το πρόβλημά σου...».

Γίνεται η επέμβαση, βλέπει ο μάστορας τι ζημιά έχει η κοπέλα και...σηκώνει τα χέρια! «Ξανακλείστε την!» δίνει εντολή στους βοηθούς του. Τι είχε συμβεί.

Η ασθενής είναι για θάνατο. Όλα τα μέσα της είναι πειραγμένα. Τι να πρωτοχειρουργήσει ο γιατρός. Τζάμπα κόπος. Εδώ τελείωσε την ιστορία που διηγήθηκε στον Μελισσανίδη ο Ζοζέ Μοράϊς.

Τον κάρφωσε στα μάτια τον Πορτογάλο με τα δικά του τιγρήσια μάτια ο Μελισσανίδης και μάλλον μουρμουριστά τον ρώτησε: «Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με την φουκαριάρα γυναίκα της ιστορίας σου...»

«Δεν έχει σχέση...» καθησύχασε τον Μελισσανίδη ο Πορτογάλος “γιατρός”

«Σας είπα την ιστορία για να σας μεταφέρω την δική μου ακτινογράφηση στην ΑΕΚ. Χρειάζεται δουλειά, η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω...».

Η μυστική αυτή συνάντηση δεν έγινε ποτέ. είναι προϊόν...προπονητικής φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...