Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ... ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.Κριτική στην τακτική της κυβέρνησης απέναντι στους συνταξιούχους άσκησε με ανακοίνωση του τη Δευτέρα το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ στη διαδήλωση, απαιτώντας τη διενέργεια έρευνας και την απόδοση ευθυνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της  ρίψης χημικών από τα ΜΑΤ σε συνταξιούχους και ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας για καταλογισμό ευθυνών και τιμωρία των υπευθύνων της αναίτιας επίθεσης.


_Οι επιπτώσεις από τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την  καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων  από  ΝΔ -ΠΑΣΟΚ   και οι συνεχείς περικοπές  στις συντάξεις την τελευταία πενταετία έχουν δημιουργήσει  απόγνωση και δικαιολογημένη οργή σε χιλιάδες συνταξιούχους. 

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιστρέψει τη ζοφερή κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και  να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά  δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος,  δεν μπορεί παρά να περνάει μέσα από το διάλογο για την δικαιότερη επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων».

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...