ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΓΑ. ΠΛΗΡΩΜΗ Γ' ΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 2016.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΓΑ. ΠΛΗΡΩΜΗ Γ' ΔΟΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 2016.

Ο διοικητής του ΟΓΑ ανακοίνωσε το πρωί ότι αύριο θα καταβληθούν στους δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα και για την ακρίβεια η τρίτη δόση για τα οικογενειακά επιδόματα 2016για όσους προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τα μέσα Αυγούστου.

Την ερχόμενη Πέμπτη ...
 αναμένεται η καταβολή της τρίτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων


Όλοι οι νέοι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνονται στη λίστα της τρίτης δόσης του οικογενειακού επιδόματος και του επιδόματος στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
Ολόκληρο το ποσό του 2016 (α, β και γ δόση) θα καταβληθεί σε αυτούς που υπέβαλαν τις φορολογικές τους δηλώσεις μετά το τέλος Ιουνίου και δεν πρόλαβαν τη δόση του Ιουλίου.

ΟΓΑ. Στις 20/10 τα οικογενειακά επιδόματα – 230 εκατ. ευρώ σε 750.000 δικαιούχους _
Αναμένετε την Τετάρτη 19/10/2016 η επίσημη ανακοίνωση του ΟΓΑ για την καταβολή  της τρίτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων τέκνων και πολυτέκνων ΟΓΑ.


Υπενθυμίζουμε ότι από το επίδομα πολυτέκνων από εφέτος είναι μειωμένο εξαιτίας του παράνομου χαρτοσήμου 5% που θέσπισε η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου στο πενιχρό ποσό των 500€ τον χρόνο (ανά παιδί και με εισοδηματικά κριτήρια) που παίρνουν όσοι είναι πολύτεκνοι.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...