Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΟΓΑ. Στις 20/10 τα οικογενειακά επιδόματα – 230 εκατ. ευρώ σε 750.000 δικαιούχους

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται η καταβολή της τρίτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων. Σε όσους δικαιούχους υπέβαλαν φορολογικές δηλώσεις μετά το τέλος Ιουνίου, θα καταβληθεί το σύνολο του ποσού.


Από 13 έως 40 ευρώ τον μήνα για κάθε παιδί

Όλοι οι νέοι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνονται στη λίστα της τρίτης δόσης του οικογενειακού επιδόματος και του επιδόματος στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
Ολόκληρο το ποσό του 2016 θα καταβληθεί σε αυτούς που υπέβαλαν τις φορολογικές τους δηλώσεις μετά το τέλος Ιουνίου και δεν πρόλαβαν τη δόση του Ιουλίου.
Θα διατεθούν συνολικά 230 εκατομμύρια ευρώ σε 750.000 δικαιούχους._Στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων καταβάλλονται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί ανάλογα με το εισόδημα, ενώ οιτρίτεκνοι και πολύτεκνοι παίρνουν επιπλέον 500 ευρώ τον χρόνο για κάθε παιδί.
Αιτήσεις και δικαιολογητικά για το επίδομα του 2016 μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2017.
Όσοι πληρώθηκαν την πρώτη δόση με βάση τα περσινά δικαιολογητικά και φέτος δεν είναι δικαιούχοι, πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν, ειδάλλως θα εμφανίζονται ως οφειλέτες του δημοσίου.
Ρεπορτάζ: Ν. Γρυλλάκης
Πηγή: ΕΡΤ1
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...