10 ΚΩΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ

Φτού κι' από την αρχή πάλι...
*Το φονικό της Αίγινας κουκουλώθηκε, με συνειδητή συμμετοχή του Κούγια και κυβερνητικών παραγόντων, πάνω σε τέσσερα πτώματα, ένα νεκρό παιδάκι και δύο ανάπηρους.Και κάποια καυλιάρα κυρία υπουργού ζεί τον έρωτα της με θετό γιό άλλου φραπεδιάρη υπουργού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
* Ο θάνατος ενός μικρού κοριτσιού, εξαιτίας λαθών της πρεζούς της ξαδέλφης του Πολλάκη, κουκουλώθηκε κι' αυτός, ο πατέρας τάχει πάρει και γράφει ...μαντινάδες.
* Τον Μαυρίκο, όπως είπε και ο γελοιοδέστερος των Συριζαίων ευρωβουλευτών, "τον κάψανε για να μην τους κάψει" και το μόνο που απέμεινε, απ' αυτή την υπόθεση, είναι η μυρωδιά της κλανιάς του Παπαδημούλη.
* Τον Παντελίδη, εντέλει, δεν τον φάγανε τα ...συμφέροντα αλλά η κόκα και παρ' όλα αυτά, επειδή πάντα στο βάθος υπάρχει κονόμα, εξακολουθούν, τόσους μήνες μετά, να μας ζαλίζουν τα αρχίδια με ανούσιες λεπτομέρειες και μαρτυρίες του κώλου.
* Το ελληνικό χρέος έχει ξεπεράσει τα τριακόσια τόσα δις, ή χώρα δεν παράγει τίποτα και υπάρχουν ακόμη όρνια που ελπίζουν ότι τα προβλήματα θα λυθούν, επειδή θάλθει στην Ελλάδα ένας πρώην πλανητάρχης και θα ...εγείρει θέμα χρέους.Μετά, όμως, ο Ομπάμιας θα πάει στο Περού να...γείρει.
* Η δίκη των Χρυσαύγουλων για τον φόνο του Φύσσα, κοντεύει να καταναντήσει σαν το έπος του ...Ελ Σίντ, με χιλιάδες κομπάρσους βρωμοέλληνες που δεν εννούν - έστω και εν μέρει- να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.
* Υστερα από δύο χρόνια αχρηστίας, ουσιαστικής ακυβερνησίας και συνεχούς παρλαπίπας, στο γκοβέρνο εξακολουθεί να υπάρχει ένας γελοίος θίασος, που κανείς δεν θέλει, επί της ουσίας, να τον καταργήσει.

Στο τέλος θα σας πούνε και μαλάκες και θάχουνε και δίκιο. _Christos Ekdosi ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΠΑΦΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΏΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟ-ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΗ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΣΣΑ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑΡΑ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: 10 ΚΩΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ". 10 ΚΩΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ.ekdosi.com
Nikos Roussis via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου