Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Υψώθηκε ΩραιόΚΑΣΤΡΟ στους θεσμούς.


 
Τώρα που καταλαγιάζει η επικοινωνιακή σκόνη από ακόμα μία στημένη για την κοινή γνώμη κατάσταση, μπορούμε να γράψουμε τα παρακάτω:


Στα μνημονιακά χρόνια των φουλ μνημονιακών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ αυτό που γινόταν και γίνεται κάθε φορά που η τρόικα τότε, θεσμοί τώρα, ερχόταν στην Ελλάδα για να υποδείξουν στην εκάστοτε κυβέρνηση πως θα εφαρμόσουν τα μνημόνια, ήταν και είναι να υψώνονται επικοινωνιακά "ΩραιόΚΑΣΤΡΑ", ώστε ο ελληνικός λαός να μην βλέπει τι άλλο κακό του ετοιμάζουν αλλά να του "δείχνουν" τον "κακό" έλληνα που έχει απέναντι.

Σε χώρες με χαμηλό δείκτη κοινωνικής νοημοσύνης όπως ο δικιά μας, η επικοινωνιακή τακτική του διαίρειν και βασίλευε, είναι στα καλύτερα της.

Ο Τσίπρας είναι ένας ακόμα μνημονιακός πρωθυπουργός. Το μόνο για το οποίο προορίζεται (από usa και γερμανία) είναι να εφαρμόσει μνημόνια.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φωτογραφία, όπου ως "Μουσολίνι" αντιδρά με πραγματικά τρομακτικό τρόπο στις διαμαρτυρίες ενός ανθρώπου στην ΔΕΘ. 
 κλικ για μεγέθυνση_Για να εφαρμοστούν όμως τα μνημόνια πρέπει ο ελληνικός λαός όταν εφαρμόζονται αλλά και όταν παίρνονται οι εναντίον του αποφάσεις πρέπει να μην "βλέπει".

Οπότε η μνημονιακή κυβέρνηση στήνει επικοινωνιακά "ΩραιόΚΑΣΤΡΑ".

Απλά τα πράγματα. Έτσι συμβαίνει πάντα. 

Το χειρότερο όλων όμως δεν είναι οι παραπάνω πρακτικές αλλά ότι ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού τσιμπάει "άσχημα" (ίσως και με περίσια ευχαρίστηση).

Ο ελληνικός λαός πλέον δεν θέλει να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, αλλά να πεθάνει ο γείτονας.

via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...