Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΩΡΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΛΙΝΑΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

Η Ρώμη απέσυρε σήμερα την υποψηφιότητά της για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, όπως ανακοίνωσε η νέα δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτίζνια Ράτζι.
Αναλυτικότερα η κ. Ράτζι ανακοίνωσε πως η Ρώμη αποσύρει την υποψηφιότητά της καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για τη διοργάνωση μίας τόσο κοστοβόρρας διοργάνωσης. Η Βιρτίζνια Ράτζι παρουσίασε επίσης μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σύμφωνα με την οποία το κόστος διοργάνωσης Ολυμπιακών Αγώνων είναι εξαιρετικά σύνηθες να είναι πολύ μεγαλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις.
Η δήμαρχος της Ρώμης τόνισε μάλιστα ότι η πόλη αποπληρώνει ακόμη συσσωρευμένες οφειλές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960 αλλά και το μουντιάλ του 1990!
Τόνισε ακόμη πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία διοργάνωση η οποία ωφελεί ποικιλοτρόπως τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και τις πολυεθνικές αλλά καθόλου τους απλούς πολίτες οι οποίοι στο τέλος καλούνται να πληρώσουν τεράστιους λογαριασμούς.
Η κ. Ράτζι είπε επίσης πως οι εγκαταστάσεις που κατασκευάζονται πολλές φορές με υπέρογκα κόστη καταλήγουν τις περισσότερες φορές «κουφάρια» χωρίς να μπορεί τελικώς κανείς να τις αξιοποιήσει για το κοινωνικό σύνολο. Η κ. Ράτζι αναφέρθηκε επίσης και στα παραδείγματα του Λονδίνου και της Αθήνας, διοργανώσεις που όπως είπε κόστισαν τεράστια ποσά και τελικώς οι εγκαταστάσεις έχουν αφεθεί να «σαπίζουν»._Κλείνοντας την ομιλία της η δήμαρχος της Ρώμης υπογράμμισε πως θα ήταν μεγάλη ανευθυνότητα από την πλευρά του Δήμου να εμπλέξει τον ιταλικό λαό με ένα τόσο δυσβάσταχτο χρέος το οποίο θα υποθηκεύσει το μέλλον και των επόμενων γενεών.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr


ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...