ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ


ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
Τα 15 χρόνια κάθειρξης έφτασε η ποινή σε 51χρονη, η οποία πριν από 20 χρόνια είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου και όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν ως καθαρίστρια σε κρατικό παιδικό σταθμό θεσσαλικού δήμου.
Αθωοι οι ιδιοκτητες των πλοιων με κοκαινη, αθωοι οι κλεφτες της energa, αθωοι οι...
_


Κοκκαλαίοι, Μαρινάκηδες, Μελισσανιδηδες, αθωοι οι Τσουκατοι, αθωοι οι Καλογριτσες, αθωοι οι Γεωργιου, αθωοι οι Χρηστοφορακοι, αθωοι οι Σημιτηδες, αθωοι οι Βατοπεδιανοι, αθωοι οι μιζαδωροι των εξοπλιστικων, αθωοι οι εργολαβοι με τις λαμογιες τους, αθωοι οι μεγαλοκαναλαρχες αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι αθωοι

Τασος Ποργιαλιδης-Σουγιας via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΙΑΜΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΝΤΡΟΠΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.


ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΗΔΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ.

Απλά πράγματα. Αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κάνεις μια πράξη που απαγορεύεται από τον νόμο, αν σε πιάσουνε, δικάζεσαι, καταδικάζεσαι και πληρώνεις.


Σύνθετα πράγματα. Αν είσαι ένας υπουργός και κάνεις μια πράξη που απαγορεύεται από το νόμο, αν σε πιάσουνε, δικάζεσαι, ίσως καταδικάζεσαι και μετά... δεν πληρώνεις, γιατί το δικαστήριο μπορεί “να εξαντλήσει τα όρια της επιείκειας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου