Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

 
Οι Άγγλοι λένε I love you. Σ' αγαπώ, δηλαδή. Δεν λένε Είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Στην αγγλική γλώσσα απουσιάζει η λέξη Ερωτας. Με μια λέξη, το love κάνουν δουλειά και για την αγάπη και για τον ...
έρωτα. Το ίδιο και οι Γάλλοι, μια λέξη έχουν, το Amour.

Έχει σχέση ο έρωτας, η αγάπη, με το γαμήσι; Έχει. Και δεν έχει. Αγαπάς ένα πρόσωπο φιλικά, πλατωνικά, ως αδελφός, ως ξάδελφος, όχι ερωτικά. Άλλη έννοια έχει το ρήμα Αγαπώ όταν το λες στην μάνα σου, άλλο στην γυναίκα σου. Τέλος πάντων, γουστάρεις να πηδήξεις κάποια χωρίς να την έχεις αγαπήσει, χωρίς να την έχεις ερωτευθεί. Να, γιατί δεν ταυτίζεται απαραίτητα η αγάπη με το σεξ.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Άλλο ότι οι γυναίκες, οι περισσότερες γυναίκες έχουν σεξ και έρωτα σε πακέτο. Αποδέχονται το σεξ όταν πειστούν ότι με τον γκόμενο θα γνωρίσουν τον έρωτα. Και το σεξ είναι δεύτερο, πρώτος στόχος είναι ο έρωτας. Μεγαλύτερη σημασία έχει η ρομαντική διάσταση της ερωτικής σχέσης. Αντίθετα, για τον άνδρα πρώτο έρχεται το σεξ.
Άλλο πράμα, λοιπόν, ο έρωτας, το συναίσθημα, που είναι αέρας μυρωδάτος, που είναι φαντασία, άλλο το γαμήσι, που είναι πράξη, πράμα χειροπιαστό και σπαρταριστό.
Δεν σου κάθεται το κορίτσι. Τι κάνεις; Θέλει σχέση μαζί σου, όμως δεν αισθάνεται έτοιμη να γδυθεί. Πιθανόν να θέλει να γαμηθεί, να έχει γυρίσει η τρίχα της, αλλά να περιμένει από εσένα τον μαλάκα όχι απλά να επιμένεις κι άλλο, όσο να της δώσεις το «άλλοθι» για να παραδοθεί.
Της λες ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα κακό αν κάνετε σεξ. Με τα κατάλληλα λόγια που θα τα γεννήσει η στιγμή την παραμυθιάζεις ότι το γαμήσι θα της κάνει καλό. Σωματικά.
Οργανικά. Ότι στην ηλικία της έχει ανάγκη να γαμηθεί, να γαμιέται. Αγαμία σημαίνει ατροφία στην γυναίκα. Μιλάμε ιατρικά, επιστημονικά.
Δεν είναι παραμύθια αυτά. Αλήθειες είναι. Για την γυναίκα αδιάφορο αν της λες ψέματα. Εκείνο που μετράει είναι να της δώσεις ισχυρή δικαιολογία πριν ''υποκύψει''.
Συνεχίζουμε το ρεπερτόριο. Στο πολύ συντροφικό της λες και το άλλο. Ότι οι κινήσεις στο σεξ βοηθάνε στη σύσφιξη της κοιλιάς της και των οπισθίων της. Δεν υπάρχει πιο φυσικό αναλγητικό στην γυναίκα από τον σεξουαλικό ερεθισμό. Κι ακόμα πως η γυναίκα με τον οργασμό ενισχύει την αντοχή της, σε κάθε πόνο.
Κι ένα τελευταίο να της πεις, αν πραγματικά σ' αγαπάει. Με το σπέρμα ο άνδρας αποβάλλει καρκινογόνες ουσίες. Αν δεν σ' αφήσει να κάνετε σεξ, τότε οι καρκινογόνες ουσίες θα αρχίσουν να συσσωρεύονται στον προστάτη.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...