Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Αν η ΑΕΚ θέλει το πρωτάθλημα


Έκανε το 2x2 η ΑΕΚ, μεθαύριο Δευτέρα θα φέρει τις «τριάρες» με τον Ηρακλή και την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα... τελειώσει το πρωτάθλημα κόντρα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι το πλάνο. Κερδίζει τον πρωταθλητή και του κλέβει το πρωτάθλημα. Και τελειώνει και στα χαρτιά την επικυριαρχία του Μαρινάκη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αν η ΑΕΚ θέλει το πρωτάθλημα

Έτσι είναι. Όσες προσευχές να κάνει ο Μαρινάκης εκεί στο Άγιον Όρος που πήγε. Όσες φορές να προσκυνήσει την άγια εικόνα του «Άξιον Εστί», αν χάσει από την ΑΕΚ, το έργο τελείωσε. Ο τραυματισμός του Μάνταλου δεν αλλάζει την απόφαση του ουρανού. Τι έχουν αποφασίσει τα αστέρια._

Αυτή είναι η αστειότητα, η γραφικότητα που παίζει στο ντόπιο πρωτάθλημα. Ένα ντέρμπυ θεωρείται κρίσιμο. Κρίνει, δηλαδή, όλο το πρωτάθλημα. Πώς, σου λένε, να μην πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, αν πηδήξει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Όπως λένε και το άλλο. Ε, αφού η ΑΕΚ θα κερδίσει στο Καραϊσκάκη, τότε το πήρε το πρωτάθλημα.

Στα σοβαρά πρωταθλήματα, ακόμα και σ' εκείνα που τον τίτλο διεκδικούν μονάχα δύο ομάδες, ένα ντέρμπυ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ματς. Δηλαδή. Να συμβεί τούτο. Χάνει π.χ. η ΑΕΚ και στο ντέρμπυ έδρας της, τόσο από Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά παίρνει το πρωτάθλημα.

Παρακάτω. Μην κρυβόμαστε. Η ΑΕΚ θέλει το «2» με Ολυμπιακό. Και μαγκιά της που ο αντίπαλος θα την περιμένει ως υποψήφια πρωταθλήτρια. Στην Ελλάδα είμαστε. Αν θέλει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό. Πρώτη σαιζόν στην επιστροφή της πήρε το κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Σειρά έχει το πρωτάθλημα. Πώς, όμως, να το πάρει...αν στο 4x4 δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό;
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...