Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχάριστα μαντάτα. Η άδεια για την «Αγιά-Σοφιά» είναι πιο κοντά από ποτέ.

Έκλεισε ο φάκελος, ξεκολλάει η «Αγιά-Σοφιά»!
Ευχάριστα μαντάτα έπειτα από καιρό στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Με την κατάθεση της υψομετρικής μελέτης, ο φάκελος της «Αγιά-Σοφιάς» έκλεισε και μέσα στον Οκτώβρη αναμένεται η οριστική έγκριση. 

Έκλεισε ο φάκελος, ξεκολλάει η «Αγιά-Σοφιά»!


Κάθε είδηση για το γήπεδο της ΑΕΚ -και πιο συγκεκριμένα αυτές που αφορούν την καταγραφή των γραφειοκρατικών διαδικασιών- αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη πλέον από τους φίλους της. 

Έστω και καθυστερημένα όμως (χωρίς ευθύνη της «Ένωσης») το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» δείχνει να μπαίνει στην τελική του ευθεία. 

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης -η οποία απουσίαζε από τον φάκελο, με αποτέλεσμα να κρίνεται ελλιπής από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών- διευθετήθηκε. Κι αυτό διότι κατατέθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον ο φάκελος έκλεισε. _

Αφού λοιπόν η εξέταση του φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει από το Υπουργείο, υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα δοθεί η πολυπόθητη έγκριση και θα αρχίσει και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για την οικοδομική άδεια και την έναρξη των έργων.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...