Μια απάντηση στον Υπουργό παιδείας.

Ως ακατανόητη χαρακτήρισε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, τη ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.
Ο υπουργός, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι ακατανόητη αυτή η συμπεριφορά. Είναι σε αντίθεση με τη συμπεριφορά αγάπης, αλληλεγγύης, κατανόησης από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων -γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών- στη χώρα μας. Τέτοια φαινόμενα πράγματι δεν ...
μπορούν να γίνουν αποδεκτά».
Ακόμη, κάλεσε τους γονείς του 5ου Δημοτικού να ξανασκεφτούν την απόφασή τους καθώς «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αντιθέτως είναι ομορφιά».
«Εμείς έχουμε πάρει όλα τα μέτρα· τα παιδάκια, τα προσφυγόπουλα θα πάνε το απόγευμα σε τάξεις υποδοχής, θα είναι εμβολιασμένα, θα έχουν τους δασκάλους τους. Θέλουμε να παίξουν με τα παιδιά, τα Ελληνοπούλα σιγά σιγά και αργότερα θα ενταχθούν στις σχολικές αίθουσες. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αρνούνται οι γονείς τα παιδιά αυτά στον χώρο -όχι στις τάξεις μαζί με τα παιδιά τους- του σχολείου», δήλωσε σχετικά.

«τα παιδάκια, τα προσφυγόπουλα ΘΑ είναι εμβολιασμένα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αρνούνται οι γονείς τα παιδιά αυτά στον χώρο -όχι στις τάξεις μαζί με τα παιδιά τους- του σχολείου». 
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ και πάλι ΘΑ κε Υπουργέ. _


Οι γονείς κε υπουργέ δεν αρνούνται τα παιδιά αλλά αρνούνται να πιστέψουν τα ψέματα που λέτε. Ξέρουν οι γονείς τι χώρα είμαστε και τι φανφάρες πολιτικούς έχουμε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ κε ΥΠΟΥΡΓΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και έχουν δίκιο. Τα ψέματα σας έχουν ξεπεράσει την γραφικότητα και έχουν εισέλθει στο πεδίο της επικινδυνότητας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ οι γονείς κύριοι. 
Δεν αρνούνται τα παιδιά των προσφύγων. ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. 
Έχουν δίκιο, απόλυτο δίκιο. Αν θέλει ο κος υπουργός να με διαψέυσει να πάρει προσφυγόπουλα και στα σχολεία, στον χώρο -όχι στις τάξεις μαζί με τα παιδιά τους- που πάει αυτός και ο πρωθυπουργός τα παιδιά του. Αν το κάνετε αυτό τότε οι γονείς δεν θα είναι επιφυλακτικοί.

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ οι γονείς κύριοι. Δεν αρνούνται τα παιδιά των προσφύγων. ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Έχουν δίκιο, απόλυτο δίκιο. 

ekdosi.com 

Υ.Γ. δεν υπάρχει τίποτα πιο ρατσιστικό από το να χαρακτηρίζεις κάποιον ρατσιστή επειδή δεν συμφωνείς με αυτά που κάνει χωρίς πριν να έχεις ακούσει την γνώμη του. Μιλάμε για γονείς. Για γονείς. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. Μην γίνεστε τυρακι στην φάκα του κάθε πολιτικού με θύμα τον ελληνικό λαό.
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου