Η Κωνσταντοπούλου ανακοινώνει κάτι «πολύ μεγάλο»


 
Σε μια καμπάνια μέσω Διαδικτύου και, κυρίως, των social media έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο λόγος είναι η σημερινή συνέντευξη Τύπου της πρώην προέδρου της Βουλής, κατά την οποία η ίδια επισημαίνει ότι θα ανακοινώσει κάτι «πολύ μεγάλο για όλους μας».

Μέσα από έξι βίντεο η Πλεύση Ελευθερίας τοποθετείται για τις γερμανικές αποζημιώσεις, την ΕΛΣΤΑΤ, τη Siemens και για άλλα ζητήματα.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα δώσει συνέντευξη Τύπου σήμερα (Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ.) στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και, όπως η ίδια σημειώνει στα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, θα μιλήσει «ως πολιτικός για τη Δικαιοσύνη και ως δικηγόρος για την πολιτική».
_


Στα βίντεο που ανέβηκαν στο youtube μέσω του καναλιού της κινηματικής πρωτοβουλίας «ΟΧΙ στα ΝΑΙ τους» απεικονίζεται ένα νεαρό κορίτσι το οποίο μιλάει από την Πολυτεχνειούπολη για τις προαναφερθείσες υποθέσεις και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.
«Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική» είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγονται στα βίντεο.
Στο τέλος του κεντρικού βίντεο ακούγεται η φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου να αναφέρει «Την Τρίτη θα μιλήσουμε για νομικά πράγματα και για πολιτική. Για ό,τι πρέπει να γίνει. Θα μιλήσω ως δικηγόρος για πολιτική και ως πολιτικός για δικαιοσύνη. Η πολιτική βασίζεται σε νομικά εργαλεία. Η δικαιοσύνη είναι απέναντι στην ανομία. Την Τρίτη θα ανακοινώσω κάτι πολύ μεγάλο για όλους μας».
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου