ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ. Αρχίζουν οι διορισμοί των αναπληρωτών. Την Τρίτη στις 6 Σεπτεμβρίου η α'φάση προσλήψεων αναπληρωτών.

Τι θα περιμένουν οι υποψήφιοι αναπληρωτές όλης της χώρας
Οι υποψήφιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί περιμένουν την α' φάση των προσλήψεων που αφορά την γενική και ειδική αγωγή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Οι πιστώσεις που έχουν εξασφαλισθεί για ΠΕ και ΔΕ για γενική και ειδική αγωγή,ΕΕΠ και ΕΒΠ φτάνουν τις 21.000. Εξ αυτών 15.000 από το ΕΣΠΑ 3.000 από κρατικό προϋπολογισμό και 3.000 από το ΠΔΕ.
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας 92.850 εκπαιδευτικοί κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για εργασία ως αναπληρωτές ή ως ωρομίσθιοι.
Η Β’ φάση των προσλήψεων θα γίνει τέλος Σεπτέμβρη. _


Σύμφωνα με την ΠΑΣΑΔ για τα Τμήματα υποδοχής θα ισχύσει το εξής: Στο τέλος της αυτής της εβδομάδας προωθείται η εγκύκλιος προς τις περιφέρειες προκειμένου μέχρι τη Β’ φάση να έχουν γίνει οι διαπιστωτικές πράξεις και να είναι έτοιμες. 
Σχετικά με τις Προσφυγικές δομές η ΠΑΣΑΔ ενημερώνει πως η Φροντιστηριακή μέριμνα που θα περιλαμβάνει απογευματινή δίωρη προετοιμασία για την επομένη και εκμάθηση ελληνικής για μαθητές Ρομά, πρόσφυγες, μετανάστες κλπ θα περιλαμβάνεται στην εγκύκλιο των δομών και θα αφορά και ΠΕ70, οι οποίοι εξετάζεται πού θα συμπληρώνουν το ωράριο τους.
Όσο αναφορά την Ειδική και παράλληλη είναι Υπό συζήτηση είναι το αν θα γίνουν προσλήψεις με προσωρινούς πίνακες.
Από αύριο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις προσλήψεις αναπληρωτών όπως και όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα την Τρίτη
via ekdosi.com All rights reserved by sainis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου