Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


 

Γίνεται κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 1981. Τι σημαίνει αυτό, κύριε μαλάκα Έλληνα; Τι σημαίνει αυτό, κύριε μαλάκα ψηφοφόρε; Ότι η νέα κυβέρνηση παραλαμβάνει το μπουρδέλο με συγκεκριμένη χασούρα. Τόσα μας οφείλουν κάποιοι που δεν έχουν μάθει να πληρώνουν το κράτος και τόσα χρωστάμε στους ξένους δανειστές, που τυχαίνει να 'ναι και παρεάκια μας στην ενωμένη Ευρώπη.

Παρακάτω. Ποιο είναι η ευθύνη, εννοώ το καθήκον της νέας κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ του λαοπρόβλητου Ανδρέα Παπανδρέου; Να μειώσει τα κερατιάτικα της προηγούμενης κυβέρνησης Καραμανλή – Ράλλη. Όχι να αυξήσει το μείον του δημόσιου ταμείου.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Σα σήμερα, 5 Αυγούστου, το 1983, ο τότε τσάρος της οικονομίας Γεράσιμος Αρσένης, που έφερε από την Αμερική ο Ανδρέας Παπανδρέου, γνωστοποίησε σε άπαντες: «Το χρέος της Ελλάδος το 1982 αυξήθηκε κατά 17,5% σε σύγκριση με το 1981 και έχει φθάσει τα 6,6 δις δολάρια».
Φοβερά πράγματα. Στο πρώτο κιόλας χρόνο του το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα σε θέλει όλη η χώρα έκανε τη πρώτη χοντρή ζημιά. Το 1982, λοιπόν, έκλεισε με την Ελλάδα μέσα 6,6 δις δολάρια, δηλαδή με επιπλέον παθητικό 4,92 δις ευρώ.
Ξέρετε πόσο έφθασε το δημόσιο χρέος επί Γιωργάκη Παπανδρέου το 2011; Ξεπέρασε τα 440 δις ευρώ. Μη το λησμονήσω Όλοι οι πρωθυπουργοί χρέωναν την Ελλάδα περισσότερο από τον προηγούμενο! Ποιος το λέει αυτό; Τα νούμερα. Όλοι οι εκλεγμένοι πρωθυπουργοί και μέχρι το μνημόνιο ήταν νικητές! Βέβαια. Κέρδιζαν στο ντέρμπυ της κάλπης. Κάθε φορά που οι λαοπρόβλητοι έπαιρναν το πρωτάθλημα, γαμιότανε η Ελλάδα.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Όλοι οι πρωθυπουργοί χρέωναν την Ελλάδα περισσότερο από τον προηγούμενο! Ποιος το λέει αυτό; Τα νούμερα. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...