Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ.Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο για την Ελλάδα.
Η εν λόγω αθλήτρια προέρχεται από την κολύμβηση, με τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρο Κούβελο να καλεί την ίδια στο γραφείο, ενημερώνοντάς την για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.
Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στις 2.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» μέλος της, έχει βρεθεί θετικό σε έλεγχο αντιντόπινγκ, στην πρώτη ανάλυση του δείγματος.

Ο λόγος για την Θεοδώρα Γιαρένη, η οποία είναι 26 ετών και προέρχεται από τον χώρο της κολύμβησης.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια ανήκει στον Ολυμπιακό και κατάφερε να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες ένα μήνα πριν, ήτοι τον Ιούλιο.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος ήδη την κάλεσε στο γραφείο του, ενημερώνοντάς την για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Μάλιστα της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματα της από το Ολυμπιακό χωριό, κι έτσι αναμένεται να διαμείνει σε ξενοδοχείο, πριν πάρει πρόωρα τον δρόμο της επιστροφης για την Αθήνα.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι το όνομα της συγκεκριμένης αθλήτριας είχε εμπλακεί εκ νέου σε υπόθεση ντόπινγκ στα Αλεξάνδρεια στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η ΚΟΕ την απάλλαξε από τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Αναλυτικά το τότε δελτίο Τύπου της ΚΟΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ αφού εξέτασε επισταμένα το φάκελο και τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση της κολυμβήτριας Θεοδώρας Γιαρένη, για τον έλεγχο Doping αυτής στις 5 Δεκεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη (μίτινγκ «Αλεξάνδρεια»), αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν στοιχειοθετείται παράβαση Doping εκ μέρους της, σύμφωνα με τους διεθνείς και ελληνικούς σχετικούς κανονισμούς. Το σκεπτικό της ως άνω απόφασης θα αποσταλεί στο ΕΣΚΑΝ για τα νόμιμα». 

Eπιβεβαιώνει το θετικό δείγμα η ΕΟΕ
Επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο η ύπαρξη θετικού δείγματος ντόπινγκ από μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«To αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο, ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού πρώτου δείγματος σε μέλος της αποστολής, κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.
Η ΕΟΕ είχε ζητήσει τον έλεγχο όλων των Ελλήνων αθλητών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το συγκεκριμένο μέλος έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό».
Τα κακά νέα για την Ελλάδα ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς θετικό στον πρώτο έλεγχο του δείγματος βρέθηκε και μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας που όμως βρίσκεται ακόμη στη χώρα μας, δεδομένου οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΣΚΑΝ και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
via ekdosi.com All rights reserved by 

ΟΠΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...