Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ Σ€Ξ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!Με ποιο τρόπο πιστεύετε πως αντέδρασαν οι δεξιοί στις απανωτές ήττες τους από την Αριστερά; Κατά το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, με το ...
σ€ξ. Το απέδειξε, λέει, διαδικτυακή έρευνα που έγινε το πρώτο δεκαπενθήμερο μετά τις εκλογές σε δείγμα 800 ατόμων. Οι επιστήμονες διερεύνησαν την πολιτική τους επιλογή σε συνδυασμό με την ερωτική τους απόδοση και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Οι δεξιοί κάνουν πολύ συχνά σεξ, το 35% δύο φορές την εβδομάδα και πολύ συχνότερα από τους αριστερούς. Παίρνουν δηλαδή τη ρεβάνς στο κρεβάτι. Είναι, όμως, άγνωστο ποιον φαντασιώνονται την ώρα του σεξ.
Τρεις είναι οι ερμηνείες αυτής της συμπεριφοράς:
- Βλέποντας ότι χάνουν τη μάχη της εξουσίας, στρέφονται σε άλλο πεδίο δράσης, όπου μπορούν να κερδίσουν. Ως φαίνεται, εν οίκω τα πάνε καλύτερα απ ό,τι εν δήμω.

- Με βάση τα κοινωνικά χαρακτηριστικά τους, οι δεξιοί θεωρούνται πιο πραγματιστές, άρα πιο κοντά στις ηδονικές απολαύσεις και έτσι υπερτερούν των αριστερών που πολλές φορές ...θεωρητικολογούν και στον τομέα του σεξ.
- Η τρίτη ερμηνεία έχει σχέση με την αντικατάσταση από τους αριστερούς της σεξουαλικής χαράς από τη χαρά της πολιτικής νίκης. Είναι γνωστό, βέβαια, πόσο αφροδισιακή είναι η εξουσία.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...