Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ Π€ΟΘΗΛΑΣΜΟ


Ψιλοαιφνιδιάστηκα όταν το διάβασα. Ότι υπάρχει σχολή πεοθηλασμού για γυναίκες. Θα μπορούσε να υπήρχε και για άνδρες; Γιατί, όχι; Δεν τρομπάρουν μονάχα οι κυρίες, αλλά και κάποιοι κύριοι. Η μικροέκπληξή μου οφείλεται ότι η εν λόγω σχολή λειτουργεί στη Μολδαβία. Μία φτωχή χώρα, σίγουρα πιο φτωχή και από την Βουλγαρία. Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Θα μου πεις ότι όπου υπάρχει φτώχεια, παίζει και ο πλούτος. Αυτά πάνε μαζί, όχι βέβαια στην ίδια αναλογία. Πέντε, δέκα τα εκατό οι έχοντες, ο υπόλοιπος πληθυσμός στους μη έχοντες. Επί του θέματος.
Με λαστιχένιο πέος παραδίδονται τα μαθήματα στο Κισνάου, την πρωτεύουσα της Μολδαβίας και κάθε συνεδρία κοστίζει 60 ευρώ. Η δουλειά δεν γίνεται ατομικά, αλλά μαζί όλες οι “μαθήτριες” ασκούνται στο πως να αρμέγουν με τρόπο που να ικανοποιεί τον σύντροφό τους, τον σύζυγό τους. Οι άνδρες, άλλωστε, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πληρώνουν τα δίδακτρα, προκειμένου να αποκτήσουν επιδεξιότητα οι δικές τους στο στοματικό σεξ.
Νομίζω ότι μια τέτοια διδασκαλία είναι περιττή. Ο άνθρωπος είναι οπλισμένος από τη φύση να βρίσκει μόνος του κάποια πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Με το πως θα εισπράξει περισσότερη και μεγαλύτερη ηδονή.
Στο θέμα του πεοθηλασμού, το καλύτερο είναι η γυναίκα να λειτουργήσει μόνη της, ως μαθητευόμενη, ως αυτοδίδακτη στη χειράντληση, και στη σπερμάντληση. Και για την ίδια θα το κάνει, άλλωστε. Για τη δική της ευχαρίστηση, αφού όταν έχει χημεία με τον δικό της είναι δεδομένη η βελτίωσή της. Επιμένω.Το καλύτερο μάθημα θα το κάνει η ίδια χωρίς δάσκαλο.
apodytiriakiasvia ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...