Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΕΥΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ!
Μια κουβέντα της λες, και επιτόπου σου κάθεται το κορίτσι. Σε χρόνο μηδέν είναι στα μπράτσα σου ανάμεσα και όπως την γέννησε η μάνα της. Μην πεις ότι την έρριξες, εκείνη ήθελε να πέσει. Κι αν δεν ήσουν εσύ, θα ήταν κάποιος άλλος. Όπως πριν από σένα, το ίδιο εύκολα την είχε «κατακτήσει» άλλος και αμέσως μετά από σένα σειρά έχει άλλος.
Είναι η καυλομούνα. Η πουτανιάρα. Η σκίστρα. Η ξεσκίστρα. Σίγουρα; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο στην κοπέλλα που δεν το 'χει σε τίποτα να ανοίγει τα πόδια. Μήπως υπάρχουν κάποιοι ειδικοί λόγοι και συμπεριφέρεται σα ξετσίπωτη, μια ερωτιάρα, καμία σχέση με παγερομούνα, πρωτόβγαλτη, ντροπιάρα.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Η κατηγορία του εν λόγω θηλυκού δεν ψάχνεται για μόνιμη σχέση. Εδώ κρύβεται το μυστικό στη νεαρά που, ίσως παραξηγημένα, δίνει την εντύπωση της σεξουλιάρας. Στο φινάλε πως να σκεφθεί ο νορμάλ αρσενικός να προχωρήσει μαζί της σε γνωριμία διαρκείας. Μ' ένα πουτανόσογο.Όχι, βέβαια. Μ' αυτό το πουτανόπραμα. Σε καμία περίπτωση. Μια γυναίκα που δεν ψάχνεται για την καλή μεταγραφή. Να στεριώσει με κάποιον. Κι αν δεν κολλήσει η δουλειά, να προσπαθήσει μετά να τακιμιάσει μ' άλλον σύντροφο.
Δεν αποκλείεται το θηλυκό άτομο με την έντονη ερωτική ζωή να πάσχει από μοναξιά! Από ανασφάλειες. Να μην έχει καμία επιθυμία για σοβαρό δεσμό, από το φόβο ότι θα πέσει στο κενό. Ότι θα γνωρίσει τον πόνο. Γιατί είναι σίγουρη πως θα της προκαλέσει δυστυχία ο χωρισμός. Και γιατί είναι ανίκανη να διαχειριστεί κανονική σχέση. Και γιατί δεν πιστεύει στον εαυτό της.
Αυτά για το ένα από τα δυο-τρία πορτραίτα της εύκολης γκόμενας.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...