Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Θερινόν ανάγνωσμα...


«Απλά μαθήματα επικοινωνίας...»

1. Δημιουργουμε ή αν δεν μπορούμε να το δημιουργήσουμε διογκώνουμε, μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουμε, ένα γεγονός που δεν θα ήταν καν άξιο σχολιασμού αν συνέβαινε σε μία οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα.
2. Μέσω των εντυπώσεων που προκαλεί, αναπόφευκτα, η μαζική προβολή αυτού του γεγονότος, προκαλούμε έναν ευρύ διχασμό μεταξύ ημών και των ηλιθίων που επηρεάζονται, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών μας αντιπάλων, που πετάγονται σαν τις πούτσες, για να κάνουν τον έξυπνο και να προσεταιρισθούν ψηφοφόρους, πάνω σ’ ένα μη υπαρκτό πρόβλημα.
3. Στην έντεχνα στημμένη παγίδα, του να πάρουνε θέση επ’ αυτού και όχι επί της ουσίας ή επί του γενικότερου γίγνεσθαι, πέφτουν και οι χρήστες των αποκαλούμενων και σόσιαλ μίντια, οι οποίοι και δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η αφρόκρεμα του ...χυλού της κοινωνίας, που νομίζει ότι ομιλώντας επί παντός επιστητού, δύναται να διαμορφώσει άλλη άποψη, απ’ αυτήν που ήδη εμείς έχουμε «περάσει» στην συνείδηση και του τελευταίου μαλάκα αυτής της χώρας.
4. Στην συνέχεια, κάνουμε πως στηρίζουμε αυτούς που προκάλεσαν το γεγονός, όχι γιατί πιστεύουμε κάτι τέτοιο (αυτό θά έλλειπε άλλωστε) αλλά γιατί γνωρίζουμε ότι αυτό θα «ερεθίσει» τους πολιτικούς μας αντιπάλους, που ψαρεύουν ψηφοφόρους και θύματα εγκεφαλικών μέσα από το ίδιο ποτάμι.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
5. Βγάζουμε μπροστά, να υποστηρίξουν την απο μέρους μας προκληθείσα «διαμάχη», ότι πιο κατάπτυστο και αντιαισθητικό υπάρχει στις τάξεις μας, με μόνο στόχο να κάνουμε την πρόκληση περισσότερο...προκλητική.
6. Δρέπουμε τους καρπούς της προσπάθειας μας, κινούμενοι στο παρασκήνιο και προετοιμάζοντας προσεκτικά το επόμενο βήμα μας, στην πλατφόρμα της εικονικής επικοινωνιακής πραγματικότητας.
7. Μέσω αυτής της επικοινωνιακής στρατηγικής, διατηρούμε σε εγρήγορση και συσπειρωμένους τους ανθρώπους του καθεστώτος μας ενώ, παράλληλα, προκαλούμε διαλυτικές τάσεις στους πολιτικούς μας αντιπάλους.
8. Το τι θα πεί και τι συμπέρασμα θα βγάλει η πλειοψηφία του λαού, δεν μας αφορά και ούτε πρέπει να μας αφορά, καθόσον έχουμε αποδείξει ότι την βούληση του, την έχουμε γραμμένη στ’ αρχίδια μας.

*Οσοι δεν κατάλαβαν να πάνε να κλεισθούν σε ίδρυμα και να πετάξουν το εκλογικό τους βιβιλιάριο στον κοντινότερο υπόνομο, καθόσον είναι επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια και για την περαιτέρω ψυχική μας ηρεμία!!!
Nikos Roussis via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...