Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ο φασιστερός Τσίπρας "σκοτώνει" τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

«Νάρκες» στα επιδόματα: Φορολογούν τρίτεκνους, πολύτεκνους και ανάπηρους
Ειδική εισφορά, παρακρατήσεις, ακόμη και αναδρομικοί φόροι μπήκαν στα επιδόματα που παίρνουν οι ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες.
   


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται στο... τραπέζι έπεσαν τα επιδόματα που παίρνουν τρίτεκνοι - πολύτεκνοι, ανάπηροι και άνεργοι.
Για να γεμίσουν τα ελλειμματικά Ταμεία οι περικοπές φαίνεται ότι δεν σταματούν πουθενά.
Για πρώτη φορά φέτος επιβλήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Εσόδων ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα επιδόματα που παίρνουν οι ανάπηροι με αναπηρία κάτω από 80%, αλλά και σε όλους όσους είναι τυφλοί ή με κινητικά προβλήματα και με αναπηρία άνω του 80%!
Επίσης περικόπηκαν κατά 3,6% τα επιδόματα που παίρνουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι από τον ΟΓΑ καθώς επιβλήθηκε σε αυτά παρακράτηση της τάξης του 3,6%. Η παρακράτηση θα φτάνει για πολύτεκνο με 4 παιδιά τα 100€ τον χρόνο.
Η φοροεπιδρομή όμως δεν σταματάει εδώ καθώς έγινε παρακράτηση φόρου και μάλιστα αναδρομική στο επίδομα ανεργίας που πήραν από τον ΟΑΕΔ οι απολυμένοι – συνταξιούχοι του Εργοστασίου Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης.
Οι περικοπές στο εισόδημα των αναπήρων αναμένονται κοντά στα 50 ευρώ το χρόνο, ενώ οι περικοπές στα επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων κυμαίνονται από 70 ως 180 ευρώ το χρόνο.

 Πηγή: reporter.gr 
via ekdosi.com All rights reserved by 

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...